Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συρεγγέλα: Δεν υπάρχει εσωκομματική αντιπολίτευση στη ΝΔ, δεν είναι κόμμα των ελίτ - Πρέπει να υπάρχει ανοιχτός διάλογος με την Τουρκία

Συρεγγέλα: Δεν υπάρχει εσωκομματική αντιπολίτευση στη ΝΔ, δεν είναι κόμμα των ελίτ - Πρέπει να υπάρχει ανοιχτός διάλογος με την Τουρκία
"Η ΝΔ είναι με το λαό και σε καμία περίπτωση δεν είναι με την ελίτ. Η ΝΔ είναι το κόμμα των πολλών", τόνισε η  Μ. Συρεγγέλα
Σχετικά Άρθρα
«Είναι άλλο πράγμα ο συνταγματικός ρόλος των βουλευτών και άλλο πράγμα να βγαίνουμε στα κανάλια, και να κατηγορούμε, μια συνάδελφο», τόνισε η γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ και βουλευτής Δυτικής Αθήνας, Μ. Συρεγγέλα, η οποία χαρακτήρισε «αντισυναδελφική» τη συμπεριφορά του Μ. Σαλμά, που «δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες της παράταξης».
Η κα Συρεγγέλα μιλώντας στο ΕΡΤNEWS εξήγησε ότι σαφώς και πρέπει να υπάρχει κριτική και αυτός είναι ο ρόλος των βουλευτών, όμως η κριτική του κ. Σαλμά δεν ήταν καλοπροαίρετη.
«Ο κ. Σαλμάς είχε κάνει ερώτηση στην κα Μενδώνη στις 25 Ιουνίου και είχε πάρει απάντηση, ενώ λίγες μέρες μετά, πήρε και τα έγγραφα που ζήτησε. Μάλιστα στην ερώτηση δεν επανήλθε με δευτερολογία, λέγοντας ότι έχει καλυφθεί», είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει εσωκομματική αντιπολίτευση στη ΝΔ, λέγοντας ότι «η ΝΔ, όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, είναι πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Αριστεράς, της Δεξιάς και του Κέντρου. Η ΝΔ είναι με το λαό και σε καμία περίπτωση δεν είναι με την ελίτ. Η ΝΔ είναι το κόμμα των πολλών. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε αυτήν, αλλά το πλεονέκτημα μας είναι ότι όταν θα βγούμε από μια αίθουσα συνεδριάσεων αυτές οι απόψεις, ακόμα κι αν είναι διαφορετικές, θα μας ενώσουν».
Για την εκδήλωση «Πάμε Ρηγίλλης» που θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου, ανέφερε πως «θα κάνουμε μια γιορτή, ένα μεγάλο πάρτυ για τα 50 χρόνια στο ιστορικό κτήριο, στη Ρηγίλλης. Πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχαμε και το πολιτικό συνέδριο, των 50 ετών».
«Η ΝΔ είναι η μόνη παράταξη που άντεξε στο χρόνο, που έλεγε αλήθειες οι οποίες μπορεί να πονούσαν ή να μην γινόντουσαν αποδεκτές, αλλά τουλάχιστον λέγαμε πάντα αλήθειες», τόνισε.

Για συνάντηση Μητσοτάκη με Erdogan στη Νέα Υόρκη

Με αφορμή τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Τούρκο πρόεδρο R.T. Ergodan στη Νέα Υόρκη, τόνισε ότι «πρέπει να υπάρχει ανοιχτός διάλογος με την Τουρκία. Πάντα, βέβαια, σε συγκεκριμένο πλαίσιο και πάντα με συγκεκριμένες "κόκκινες" γραμμές».
«Έχουμε δει ότι ο διάλογος αυτός, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει οδηγήσει σε καλά αποτελέσματα, όπως είναι, μεταξύ άλλων, η μείωση των μεταναστευτικών ροών», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης