Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αδιανόητη δήλωση Οικονόμου για τα Τέμπη: «Δηλαδή αν πέσει ένα αεροπλάνο δεν προχωράει η... ζωή;»

Αδιανόητη δήλωση Οικονόμου για τα Τέμπη: «Δηλαδή αν πέσει ένα αεροπλάνο δεν προχωράει η... ζωή;»
Ο ίδιος επιτέθηκε εκ νέου στους εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο, οι οποίοι επιμένουν να αναδεικνύουν τα προβλήματα του μέσου μεταφοράς

O υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το βράδυ της Δευτέρας (23/9) μετά από αναφορά του δημοσιογράφου στην τραγωδία των Τεμπών, για να καλύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης του είπε ότι «δηλαδή αν πέσει ένα αεροπλάνο δεν προχωράει η ζωή;»
Συγκεκριμένα, τόνισε: «Γιατί μιλάτε συνέχεια για τα Τέμπη; Δηλαδή άμα πέσει ένα αεροπλάνο, θα μιλάτε συνέχεια για την πτώση του αεροπλάνου;».
Παράλληλα επιτέθηκε στους μηχανοδηγούς και υποβάθμισε το πρόσφατο περιστατικό στους Αγίους Αναργύρους, όπου παραλίγο να συντελεστεί νέα σιδηροδρομική τραγωδία.
Ο ίδιος επιτέθηκε εκ νέου στους εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο, οι οποίοι επιμένουν να αναδεικνύουν τα προβλήματα του μέσου μεταφοράς, λέγοντας πως «δεν μπορεί ένα τραγικό περιστατικό να είναι άλλοθι για να μην γίνεται τίποτα ή δικαιολογία για κάποιους να ακυρώνουν το μέσο αυτό. Ακυρώνουν το μέσο ενώ τρώνε ψωμί από τον σιδηρόδρομο».
«Οι μηχανοδηγοί που λένε βάλτε τηλεδιοίκηση εκεί που γίνονται τα έργα είναι σαν να σας λέω εγώ πετάξτε με ελικόπτερο τώρα. Λένε κάτι που εις γνώση τους ξέρουν ότι δεν γίνεται. Πάνε να δημιουργήσουν εντυπώσεις», πρόσθεσε.

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης