Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βόμβες Γιόγακα για την «αντιπολίτευση των 11» στη ΝΔ - «Φυσικά πρέπει να επαναληφθεί»

Βόμβες Γιόγακα για την «αντιπολίτευση των 11» στη ΝΔ - «Φυσικά πρέπει να επαναληφθεί»
«Σε καθημερινή βάση εκφράζουμε και εισπράττουμε προβληματισμούς της κοινωνίας μας« τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ
Την στιγμή που στη Νέα Δημοκρατία φουντώνουν οι εσωκομματικές φουρτούνες, μετά την διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την ΚΟ και από το κόμμα, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας ξεκαθάρισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα Παραπολιτικά, ότι η «πρωτοβουλία των 11» -δηλαδή των βουλευτών που είχαν σηκώσει «αντάρτικο» κατά της κυβέρνησης για τα κόκκινα δάνεια- «και βέβαια πρέπει να επαναληφθεί».
Εμείς εκφράσαμε έναν γενικότερο προβληματισμό. Εμείς ψηφίσαμε να βελτιώσουμε τον συγκεκριμένο νόμο. Υπάρχουν όμως δυνατότητες βελτίωσης».
Την ίδια στιγμή, ο γαλάζιος βουλευτής που ήταν ένας από τους 11 που κατέθεσαν την ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια, πρόσθεσε ότι «σε καθημερινή βάση εκφράζουμε και εισπράττουμε προβληματισμούς της κοινωνίας μας, νομίζω ότι είναι υποχρέωσή μου να μεταφέρω τους προβληματισμούς αυτούς στην κυβέρνηση και να μπορούμε να επιλύουμε σημαντικά προβλήματα».
Επίσης, ο Βασίλης Γιόγιακας σε ερώτηση για την στάση των Καραμανλή-Σαμαρά είπε ότι «κάθε παρέμβασή τους θεωρώ ότι είναι χρήσιμη προς όφελος και της παράταξης. Όλοι ακούμε και αυτός που αποφασίζει πάντα είναι ο πρωθυπουργός».
Σε ότι αφορά το πρόσωπο που θα πρέπει να αναλάβει την προεδρία της Δημοκρατίας και εάν θα πρέπει να προέρχεται από την κεντροδεξιά παράταξη είπε ότι «θα ήταν μια καλή λύση», ενώ για τα σενάρια που μιλούσαν για τον Νίκο Δένδια ανέφερε ότι «είναι ένα ξεχωριστό πρόσωπο και στην παράταξή μας και στην κοινωνία από εκεί και πέρα αν είναι επιλογή του πρωθυπουργού ή αν κι ο ίδιος επιθυμεί μια τέτοια θέση είναι άλλο θέμα. Καλό θα είναι να περιμένουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης