Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη του Προέδρου της Νίκης Νατσιού στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου –Τι συζήτησε με τον Παναγιωτόπουλο

Επίσκεψη του Προέδρου της Νίκης Νατσιού στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου –Τι συζήτησε με τον Παναγιωτόπουλο

Ερωτήματα, απαντήσεις και συζήτηση γύρω από την έκρηξη του μεταναστευτικού

Σχετικά Άρθρα
Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024, ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτριος Νατσιός, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Κινήματος, Βουλευτή Λάρισας Γεώργιο Ρούντα και τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου, Ιωάννη Ιντζέ.

Στην συνάντηση που είχε με τον Υπουργό κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο είχε την ευκαιρία να εκφράσει την αγωνία της ελληνικής κοινωνίας στα θέματα της παράνομης μετανάστευσης και της βίαιης αλλαγής της δημογραφικής μας κατάστασης.

Στην συζήτηση τέθηκαν σειρά ερωτημάτων όπως:

Ποια θα είναι η στάση μας στην πολιτική κλειστών συνόρων της Γερμανίας και στην πρόθεσή της να μας επιστρέψει λαθρομετανάστες;

Γιατί δεν τηρείται η Συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία του 2016, για την επιστροφή παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα στην Τουρκία;

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις μας από την εφαρμογή του νέου Κανονισμού 1351/2024 της ΕΕ για την διαχείριση του ασύλου και της μετανάστευσης;

Ποια η σκοπιμότητα του αποτρεπτικού φράκτη στον Έβρο όταν, όσοι περνούν από το ποτάμι και σταματούν πίσω από αυτόν, οδηγούνται στο Κέντρο Υποδοχής Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) και ακολουθούν τις διαδικασίες αίτησης ασύλου;

Η ΝΙΚΗ ζήτησε και πρότεινε την αυστηροποίηση των ποινών των διακινητών, τον δραστικό περιορισμό της πολιτικής των επιδομάτων, την αυστηροποίηση της φύλαξης των Ελληνικών συνόρων, την τήρηση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας του 2016 και την εφαρμογή μιας αποτρεπτικής επικοινωνιακής πολιτικής στις χώρες από τις οποίες εκκινούν οι παράνομοι λαθρομετανάστες.
Δυστυχώς, διαπιστώνεται αίσθημα ηττοπάθειας και φόβου να διακατέχει την κυβέρνηση για τις εξελίξεις.
Οι ελληνικές κυβερνήσεις της κομματοκρατίας, με την αποτυχημένη πολιτική των ανοικτών συνόρων και της ιδεοληψίας του πολυπολιτισμού, οδηγούν σε μία πρωτοφανή αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας μας.
Πρόκειται για μία ξεκάθαρη απόδειξη, ότι δεν έχουν κανένα ουσιαστικό σχέδιο διαχείρισης του προβλήματος, ενώ η ταυτόχρονη αποτυχημένη και επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης, τόσο στην εξωτερική πολιτική όσο και στα θέματα εθνικής άμυνας, επιτείνει το πρόβλημα.
Η ΝΙΚΗ καλεί την κυβέρνηση να προτάξει το εθνικό συμφέρον και την ασφάλεια στις αποφάσεις των δικαιωματιστών της ΕΕ.
Να μην δεχτεί τη δημιουργία νέων δομών, ιδίως στην Ρόδο και στην Κρήτη, έναντι οποιασδήποτε οικονομικής βοήθειας και να προστατεύσει την ελληνική κοινωνία από την βίαιη ισλαμοποίηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης