Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν ασχολείται με τον Κασσελάκη ο Τσίπρας – Το κόμμα θα εκραγεί

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν ασχολείται με τον Κασσελάκη ο Τσίπρας – Το κόμμα θα εκραγεί
Σε επίπεδα Λατινοπούλου έχει φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ασχολείται με τον Στέφανο Κασσελάκη υποστήριξε ο Κ. Ζαχαριάδης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φτάσει στις δημοσκοπήσεις… σε επίπεδα Λατινοπούλου.
«Σε επίπεδα Λατινοπούλου έχει φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις.
Υπάρχει μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων που έχει μείνει στο σπίτι του.
Στόχος μας δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, αλλά η Νέα Δημοκρατία.
Όμως, πρέπει να λειτουργήσουμε επιτέλους με συνοχή στο εσωτερικό μας.
Αν συνεχίσουμε έτσι, το κόμμα θα εκραγεί» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ.Ζαχαριάδης.
Αναφερόμενος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές ο κ.Ζαχαριάδης είπε ότι «το θέμα δεν είναι ποιος θα είναι πρώτος σε έναν στενό και μικρό ΣΥΡΙΖΑ»..
Όπως σημείωσε «η ΝΔ έχασε 13 μονάδες και εμείς δεν πήραμε ούτε μια αλλά χάσαμε 3 μονάδες στις ευρωεκλογές. Τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 τον ψήφισαν 2 εκατομμύρια άνθρωποι» είπε ο κ.Ζαχαριάδης, αναφέροντας ότι δεν κάνει… ο κ.Κασσελάκης.
«Εμείς λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα δημοκρατικό, συλλογικό που πρέπει να λειτουργεί με συνοχή στο εσωτερικό» είπε ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος ερωτηθείς για την παρέμβαση Τσίπρα, ανέφερε ότι «δεν νομίζω ότι ασχολείται με τον Κασσελάκη»
Ζήτησε, τέλος, «η συζήτηση στον ΣΥΡΙΖΑ να πολιτικοποιηθεί, να φύγουμε από τη συγκρουσιακή αντιπαράθεση που πολλές φορές γίνεται τοξική. Είναι αδιέξοδο η οργή και η καταγγελία. Θα έπρεπε να μπορούμε να δούμε στον ΣΥΡΙΖΑ μια τέτοια διαδικασία όπως το debate του ΠΑΣΟΚ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης