Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης για debate: Το ΠΑΣΟΚ είναι ξανά εδώ, βάλαμε την ίδια την πολιτική ψηλά

Ανδρουλάκης για debate: Το ΠΑΣΟΚ είναι ξανά εδώ, βάλαμε την ίδια την πολιτική ψηλά
"Είναι πλέον ξεκάθαρο στους πολίτες ότι η ΝΔ έχει απέναντί της έναν ισχυρό αντίπαλο με εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ είναι ξανά εδώ", τόνισε ο Ν. Ανδρουλάκης
Σχετικά Άρθρα
"Μετά από μια δεκαετία που σφραγίστηκε από την απολίτικη τοξικότητα ανάμεσα στον πρώην δικομματισμό, το ΠΑΣΟΚ πρωτοπόρησε ανοίγοντας νέους δρόμους στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να γίνεται ο πολιτικός διάλογος στη χώρα. Βάλαμε ξανά τον πήχη ψηλά, γιατί στην ουσία βάλαμε την ίδια την πολιτική ψηλά", τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος, Ν. Ανδρουλάκης, σχολιαζοντας το χθεσινό debate των 6 υποψηφίων στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Ο κ. Ανδρουλάκης σε ανάρτησή του υπογράμμισε ότι "η χθεσινή βραδιά ήταν ένα σημαντικό ορόσημο για τον δημόσιο πολιτικό διάλογο. Όσοι επιμέναμε για ένα πιο ανοιχτό και ελεύθερο debate νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι".
"Και ένα επιμύθιο του χθεσινού debate. Είναι πλέον ξεκάθαρο στους πολίτες ότι η ΝΔ έχει απέναντί της έναν ισχυρό αντίπαλο με εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ είναι ξανά εδώ. Και μετά τις 13 Οκτώβρη, θα είναι ακόμα πιο ενωμένο και ακόμα πιο δυνατό", κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.
adrloulaki.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης