Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα επίθεση Γεροβασίλη σε Κασσελάκη - «Αν εκλεγεί πρόεδρος, ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε οριστικά»

Νέα επίθεση Γεροβασίλη σε Κασσελάκη - «Αν εκλεγεί πρόεδρος, ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε οριστικά»
«Θα ήθελα να επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας, όπως δεν θα ήθελα να είχε αποχωρήσει»
Σχετικά Άρθρα
«Αν εκλεγεί ο Κασσελάκης θα είναι καταστροφικό», εκτίμησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τις ραγδαίες εσωκομματικές εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση.
«Εκτιμώ ότι δεν θα εκλεγεί. Αν εκλεγεί, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει οριστικά», δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι OPEN.
Αναφερόμενη στην υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου, επισήμανε ότι «μας κάνει να ελπίζουμε ότι επιτέλους θα γυρίσουμε σε μια πολιτική συζήτηση», υπογραμμίζοντας ότι «το μήνυμα του Φάμελλου είναι μήνυμα ενότητας εντός του ΣΥΡΙΖΑ».
Μάλιστα, σχολίασε και την υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη, λέγοντας ότι «έχει πολιτικές θέσεις και δικαιούται να υποβάλλει την υποψηφιότητά του».
Σε ό,τι αφορά στον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Θα ήθελα να επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας, όπως δεν θα ήθελα να είχε αποχωρήσει. Ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι αυτό που θέλω εγώ εκφράζει εκείνον», ανέφερε σε άλλο σημείο η Όλγα Γεροβασίλη.
Ερωτηθείσα γιατί δεν είναι η ίδια υποψήφια, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «σε αυτό το πλαίσιο δεν μπορεί να λειτουργήσει», κάνοντας λόγος για «τοξικούς διαλόγους» και «φανταστικούς εχθρούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης