Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Η Διαμαντοπούλου παρέα με τους «Απαράδεκτους» και τον Φασουλή: Να πάει κόσμος γιατί θα αλλαξει το πολιτικό σύστημα

ΠΑΣΟΚ: Η Διαμαντοπούλου παρέα με τους «Απαράδεκτους» και τον Φασουλή: Να πάει κόσμος γιατί θα αλλαξει το πολιτικό σύστημα
Τι αναφέρει για τις εκλογές στις 6/10 στο ΠΑΣΟΚ η Άννα Διαμαντοπούλου
Αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές στις ΠΑΣΟΚ στις 6 και 13 Οκτωβρίου και η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος, Άννα Διαμαντοπούλου, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας, ανέβασε βίντεο παρέα με τους «Απαράδεκτους».
Η υποψήφια για την πρόεδρια του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, εμφανίζεται να γευματίζει σε τραπέζι με την Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον Γιάννη Μπέζο και τον Σταμάτη Φασουλή, συζητώντας για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και τη σημασία τους.
Μάλιστα, η κα Διαμαντοπούλου μιλάει για την υποψηφιότητά της στις κάλπες που θα στηθούν στις 6 Οκτωβρίου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "σε αυτές τις εκλογές είναι καλό να πάει πάρα πολύς κόσμος να ψηφίσει όποιον θέλει, αλλά "να πάει πολύς κόσμος γιατί θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα", "γιατί θα γίνει ακόμη ένα κόμμα μεγάλο και θα έχουμε μια ισορροπία δημοκρατίας, επιτέλους μια αντιπολίτευση".
Τον λόγο παίρνει η Δήμητρα Παπαδοπούλου λέγοντας προς τους υπολοίπους «πολλά δεν λέει;», με τον τον Γιάννη Μπέζο -που τον πειράζουν πως έγινε αγνώριστος - να μιλάει για την Άννα Διαμαντοπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά "ας έχουμε και κάτι πιο ευγενικό στην πολιτική, φτάνει πια με το κατσαπλιάδικο και το τόσο επιθετικό".
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος τονίζει ότι "η Αννα δεν μιλάει ξύλινα" και η Δ. Παπαδοπούλου συμπληρώνει πως "είναι φυτό όμως!" και να αποκαλύπτει ότι " είχα αυτήν που διάβαζε και αντέγραφα".
Το βίντεο ολοκληρώνεται με τους ηθοποιούς να της εύχονται καλή επιτυχία και τον Σπύρο Παπαδόπουλο να λέει στην υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι «σε χρειαζόμαστε, σε έχουμε ανάγκη".
"Μέσα στην ταχύτητα και την πίεση της εκλογικής εκστρατείας ένιωσα ευλογημένη που βρέθηκα ένα βράδυ, σε αυτό το τραπέζι με τέτοιο ειδικό βάρος τέχνης και ταλέντου. Σταμάτη, Γιάννη, Σπύρο, και φυσικά Δημητράκι μου, σας ευχαριστώ για τα ωραία λόγια σας, για την κριτική σας ματιά, για τις ιδέες, την ειλκρίνειά σας και φυσικά για το χιούμορ σας. Δεν ξέρω αν θα στηθείτε κι εσείς σε κάποια ουρά στις 6 Οκτώβρη, μακάρι!", αναφέρει στην ανάρτησή της η κα Διαμαντοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης