Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ολομέτωπη επίθεση στον Χατζηδάκη από Κωνσταντοπούλου: «Κάνεις την πάπια για την παρακολούθησή σου από το Predator»

Ολομέτωπη επίθεση στον Χατζηδάκη από Κωνσταντοπούλου: «Κάνεις την πάπια για την παρακολούθησή σου από το Predator»
«Ποιείτε την νήσσαν. Κοινώς, κάνετε την πάπια για το γεγονός ότι σας παρακολουθούσαν»
Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε από την Ολομέλεια της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με αφορμή την αναπάντητη Επίκαιρη Ερώτηση που είχε καταθέσει στον Κωστή Χατζηδάκη για τη διπλή παρακολούθηση του από την ΕΥΠ και το Predator.
Βέβαια, ο «στόχος 5046c» των παρακολουθήσεων απέφυγε να δώσει σαφείς απαντήσεις, φτάνοντας στο σημείο να ευχαριστεί την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας που έδειξε ενδιαφέρον για τον «ιδιωτικό του χώρο».
«Χρωστάτε μια απάντηση και για αυτό σας ζήτησα τον λόγο. Σας ρώτησα τι έχετε πράξη πρώτον για το γεγονός ότι σας παρακολουθούσε η ΕΥΠ και το Predator ως εν ενεργεία υπουργό άλλων δύο χαρτοφυλακίων που σχετίζονται με συμβάσεις και οικονομικό αντικείμενο και τι έχετε πράξη σε σχέση με το σκανδαλώδες ανακοινωθέν της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου που λέει ότι καλώς σας παρακολουθούσαν» τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου, ζητώντας από τον παρακολουθούμενο υπουργό απαντήσεις σε σχέση με το τι έχει πράξει για τους «ισχυρισμούς της δικαιοσύνης», αλλά και για να διασφαλίσει ότι δεν τελεί υπό εκβιασμό.

«Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον»

Στην απάντησή του, ο κ. Χατζηδάκης στράφηκε στην ειρωνία για να σχολιάσει το μείζον ζήτημα της ολιστικής παραβίασης της ιδιωτικότητας των επικοινωνιών του.
«Τις περισσότερες μέρες του Αυγούστου ήμουν στην Αθήνα, απέναντι (από τη Βουλή) στο υπουργείο Οικονομικών. Κάποιοι μου είπαν ότι η Βουλή ήταν κλειστή. Τώρα πληροφορούμαι ότι ήταν ανοιχτή και τώρα προφανώς… κρυβόμουν» αντέτεινε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Κατά τα άλλα, θέλω να πω ότι το θέμα που μόλις ετέθη έχει συζητηθεί δεκάδες φορές στην ολομέλεια. Έχω τοποθετηθεί, επίσης, δεκάδες φορές και δεν έχω κάτι να προσθέσω. Ό,τι έχω να πω είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά, όποιος έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα και για τον ιδιωτικό μου χώρο, παρακαλώ να ανατρέξει και τις τοποθετήσεις μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον ενδιαφέρον».

«Κάνεις την πάπια»

Εν συνεχεία, η Ζ. Κωνσταντόπουλου ενέμεινε, εγκαλώντας τον Υπουργό πως κάνει τη πάπια.
«Ποιείτε την νήσσαν. Κοινώς, κάνετε την πάπια για το γεγονός ότι σας παρακολουθούσαν και για το γεγονός ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ισχυρίζεται ότι καλώς σας παρακολουθούσαν» επεσήμανε χαρακτηριστικά, με τον κ. Χατζηδάκη να μένει ενεός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης