Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης για Κασσελάκη: Σε ένα βίντεο 232 δευτερολέπτων δεν χώρεσε η φράση «θα είμαι υποψήφιος»

Ζαχαριάδης για Κασσελάκη: Σε ένα βίντεο 232 δευτερολέπτων δεν χώρεσε η φράση «θα είμαι υποψήφιος»
Ο ίδιος επισημαίνει ότι πουθενά στο βίντεο δεν ακούγεται η φράση «είμαι υποψήφιος»
Ο Κώστας Ζαχαριάδης σε ανάρτησή του σχολίασε το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη για την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ίδιος επισημαίνει ότι πουθενά στο βίντεο δεν ακούγεται η φράση «είμαι υποψήφιος». «Σε ένα video 232 δευτερολέπτων δεν χώρεσε η φράση "θα είμαι υποψήφιος για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία". Πώς γίνεται να "είσαι εδώ" και να κρύβεσαι;» αναρωτιέται ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Ζαχαριάδη:

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε μέσω των social media ο Στέφανος Κασσελάκης.
Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, ο κ. Κασσελάκης επιχείρησε να συστηθεί εκ νέου στο κομματικό κοινό, αλλά και την κοινή γνώμη, λέγοντας πως «είμαι ο Στέφανος. Σκέτο. Γεννηθήκαμε άνθρωποι, όχι αξιώματα» ξεπερνώντας δηλαδή με ένα γρήγορο τρόπο τον σκόπελο της έκπτωσής του από το αξίωμα του Προέδρου, για να ζητήσει στην συνέχεια από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να στηρίξουν την υποψηφιότητά του.
«Πάμε να φτιάξουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ που να μη μας διώχνει, αλλά να μας χωράει όλους» τόνισε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο κ. Κασσελάκης και με αιχμές για το παρελθόν της Κουμουνδούρου, «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παρακαλάει να γίνει συνιστώσα της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης