Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Μόνο η Εθνική Παιδεία θα βάλει τέλος στη βία των ανηλίκων

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Μόνο η Εθνική Παιδεία θα βάλει τέλος στη βία των ανηλίκων

«Οι πολιτικές που εφαρμόζετε αντί να προάγουν την ελληνική παιδεία, διαλύουν την εθνική μας ταυτότητα»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, κ. Γιάννης Δημητροκάλλης, έστρεψε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και των κομμάτων της Αριστεράς για την έξαρση της βίας μεταξύ ανηλίκων στα σχολεία.
Μεταφέροντας τις θέσεις του που έχει εκφράσει επανειλημμένα στη δημόσια σφαίρα, τόνισε ότι οι πολιτικές αυτές είναι αποτέλεσμα μιας συνειδητής προώθησης του διεθνισμού και της απομάκρυνσης από τις ελληνικές παραδόσεις.
«Η βία μεταξύ ανηλίκων στα σχολεία είναι φυσική συνέπεια της εθνομηδενιστικής πολιτικής που ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία και σύσσωμη η Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και τα λοιπά κόμματα», δήλωσε ο κ. Δημητροκάλλης, επικαλούμενος την παραμέληση των βασικών αξιών του ελληνισμού, όπως η θρησκεία, ο σεβασμός, η αλληλεγγύη και η πίστη στην πατρίδα.
Ο βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προωθεί έναν «άκριτο διεθνισμό» ο οποίος, κατά την άποψή του, έχει καταστρέψει την εθνική συνοχή της χώρας.
Τόνισε την ανάγκη για επιστροφή στην εθνική παιδεία, δηλώνοντας ότι μόνο μέσα από τη διδασκαλία της ιστορίας και της υπερηφάνειας για την ελληνική παράδοση, μπορούν να αντιμετωπιστούν τα περιστατικά βίας στα σχολεία.
«Οι πολιτικές που εφαρμόζετε αντί να προάγουν την ελληνική παιδεία, διαλύουν την εθνική μας ταυτότητα.
Πρέπει να διδάξουμε στα παιδιά μας την υπερηφάνεια για την ιστορία μας και έτσι μόνο θα σταματήσουν αυτά τα θλιβερά φαινόμενα», συμπλήρωσε ο κ. Δημητροκάλλης, καυτηριάζοντας την "συνωμοσία της σιωπής" που, όπως υποστήριξε, επικρατεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τις δηλώσεις του.
Με την ομιλία αυτή, ο κ. Δημητροκάλλης συνέχισε την κριτική του στην κεντρική πολιτική σκηνή, εστιάζοντας στη σύνδεση της εθνικής παιδείας με την κοινωνική συνοχή και την ασφάλεια, ζητώντας ουσιαστική αλλαγή πλεύσης από την κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης