Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές κατά Κασσελάκη από τον Πολάκη: Nα μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια

Αιχμές κατά Κασσελάκη από τον Πολάκη: Nα μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια
Ο υποψήφιος στις εσωκομματικές προεδρικές εκλογές κάλεσε όλους τους συνυποψηφίους του, για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ «να μετρηθούν» με πολιτικές θέσεις
«Με λένε Παύλο και τα κατέθεσα όλα, υπογραφές και πόθεν έσχες!! Περιμένω Στέφανο, Σωκράτη, Νίκο και Απόστολο!» τονίζει με νόημα σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής του κόμματος.
Ο υποψήφιος στις εσωκομματικές προεδρικές εκλογές κάλεσε όλους τους συνυποψηφίους του, για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ «να μετρηθούν» με πολιτικές θέσεις και όχι με βιντεάκια.
«Άντε να μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια!» σημείωσε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του την Πέμπτη.
Σήμερα 4/10, έκανε καινούργια ανάρτηση συμπληρώνοντας πως είναι ο μόνος που έχει καταθέσει επίσημα την υποψηφιότητά του, προσκομίζοντας τις υπογραφές και το πόθεν έσχες.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Με λένε Παύλο και τα κατέθεσα όλα, υπογραφές και πόθεν έσχες!! Περιμένω Στέφανο, Σωκράτη, Νίκο και Απόστολο! Άντε να μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια!
ΥΓ. Τη διαπλοκή τη χτυπάς όταν παίρνεις καθαρές θέσεις για τράπεζες, Ενέργεια, καύσιμα, χοντρεμπόριο, Αττική Οδό, ΜΜΕ, Δικαιοσύνη, Ταμείο Ανάκαμψης! ΟΧΙ με γενικόλογες επικλήσεις του “καινούργιου” του “νέου” του “δικού μας” και λοιπά έπεα πτερόεντα…»



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης