Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να ανταποκριθεί το ΠΑΣΟΚ στα νέα του όρια

Ανδρουλάκης: Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να ανταποκριθεί το ΠΑΣΟΚ στα νέα του όρια
«Όσο γρηγορότερα βγούμε από την εσωστρέφεια, τόσο γρηγορότερα το ΠΑΣΟΚ θα έχει σταθερό βηματισμό προς τα πάνω»…
Την επομένη του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.
«Φαίνεται ότι ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου της παράταξης μου πιστώνει ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε.
Ότι δεν είμαστε πια ένα κόμμα που το αντιμετωπίζουν ως συμπλήρωμα, αλλά ένα κόμμα που έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Και θέλω να δεσμευτώ ότι εάν με τιμήσουν και την επόμενη Κυριακή, θα κάνω όλες τις απαραίτητες αλλαγές, όλες τις απαραίτητες διορθώσεις για να ανταποκριθεί το Κίνημά μας στις νέες προσδοκίες, που έχουν οι πολίτες από αυτό» επισήμανε.
Ερωτηθείς για τη δήλωση του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ότι το 70% των ψηφοφόρων τον αποδοκίμασε, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Επειδή είμαστε και οι δύο μηχανικοί ξέρουμε και καλά μαθηματικά. Η λογική αυτή νομίζω ότι κάνει ένα άλμα.
Στην ίδια περίπτωση, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι το 80% του είπε ότι κακώς κατέβηκε υποψήφιος; Ή ότι στην προηγούμενη εσωκομματική διαδικασία του 2021, ένα 65% δεν ήθελε να είμαι υποψήφιος; Δεν είναι, όμως, έτσι τα πράγματα. Οι πολίτες ήρθαν στη διαδικασία, μας τίμησαν, επέλεξαν για τον πρώτο γύρο, θα επιλέξουν και στον δεύτερο. Από τη δική μου την πλευρά, είμαι πολύ ευχαριστημένος, τους τιμώ όλους και μαζί θα προχωρήσουμε γιατί πια τα πράγματα έχουν πάρει μία σταθερά ανοδική τροχιά».
«Πίστευα ότι όσο γρηγορότερα βγούμε από την εσωτερική συζήτηση και την εσωστρέφεια, τόσο γρηγορότερα το ΠΑΣΟΚ θα έχει σταθερό βηματισμό προς τα πάνω και θα σταματήσει η Νέα Δημοκρατία να κάνει παρέλαση βλέποντας την αντιπολίτευση να ασχολείται με τα δικά της. Νομίζω ότι η απόφαση μου αποδεικνύεται σωστή» συμπλήρωσε.
Ερωτηθείς για τους συνυποψηφίους του που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Το είπα και πρόσφατα σε μια ομιλία μου εκεί που σταματά η ηθική, ξεκινά η πολιτική.
Για μένα πολιτική χωρίς ηθική, δεν είναι πολιτική.
Τιμώ τους συνυποψηφίους μου γιατί έδωσαν πραγματικά έναν σημαντικό αγώνα, δεν υπάρχει παζάρι αλλά η ανάγκη να είμαστε όλοι μαζί και θα είμαστε όλοι μαζί».
Ως προς το ντιμπέιτ, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι ο ίδιος είναι θετικός υπογραμμίζοντας ότι η τηλεοπτική συζήτηση του πρώτου γύρου ήταν εξαιρετική και χαρακτηρίστηκε από πολιτικό πολιτισμό.
Αναφερόμενος στις βελτιώσεις και αλλαγές που προτίθεται να κάνει, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για πιο ριζοσπαστική επικοινωνιακή πολιτική και οργανωτικά δίκτυα.
«Δεσμεύομαι σε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ ότι αν με τιμήσουν την επόμενη Κυριακή θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να ανταποκριθεί το ΠΑΣΟΚ στα νέα του όρια, που είναι πολύ μεγαλύτερα απ’ ό,τι στο παρελθόν» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης