Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γερουλάνος για συναντήσεις με Ανδρουλάκη - Δούκα: Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ επόμενης μέρας

Γερουλάνος για συναντήσεις με Ανδρουλάκη - Δούκα: Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ επόμενης μέρας
Για «εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση και με τους δυο διεκδικητές» για την ηγεσάι του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο ο Π. Γερουλάνος
Σχετικά Άρθρα
«Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας, πως θα το ανοίξουμε και θα το προετοιμάσουμε για την επόμενη ημέρα. Ανταποκρίθηκα, εκείνοι μου ζήτησαν να συναντηθούμε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Παύλος Γερουλάνος, μετά τις συναντήσεις πού είχε στη Βουλή με τους δύο μονομάχους - Ν. Ανδρουλάκη και Χ. Δούκα - για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 13/10.
Αρχικά ο κ. Γερουλάνος συναντήθηκε με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκη και ακολούθησε η συναντησή του με τον επίσης υποψήφιο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Χ. Δούκα.
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας των διαδοχικών συναντήσεων, ο κ.Γερουλάνος ανέφερε πως ήταν «εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση και με τους δυο διεκδικητές».
Κληθείς να απαντήσει εάν θα στηρίξει κάποιον από τους δύο υποψηφίους, επανέλαβε το "στήριξη σε κανέναν".
«Αυτά τα απάντησα το βράδυ της Κυριακής, δεν έχει αλλάξει κάτι, οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση, θα την εκφράσουν στην κάλπη. Είναι σημαντική η συμμετοχή, ακόμη και εάν δεν είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα να πάνε να ψηφίσουν», είπε ο κ. Γερουλάνος.
«Καλό είναι το να γίνει debate. Έμειναν εντυπώσεις από πρώτο debate, μπορούν να αποτυπωθούν καλύτερα. Υπήρξε ταύτιση σε πολλά πράγματα, να γίνει πιο δελεαστικό το ΠΑΣΟΚ, να μιλήσει με περισσότερα στρώματα της κοινωνίας», πρόσθεσε.

Δούκας: Προχωράνε οι συζητήσεις για το debate

«Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση, σε εξαιρετικό κλίμα. Αναφέρθηκα στο πρόγραμμα μου, την ανάγκη για ανακατεύθυνση της χώρας. Τόνισα την αναγκαιότητα, γιατί ανοίγει η κερκόπορτα, κάθε μέρα που περνάει, στην Ακροδεξιά και την μισαλλοδοξία, το μήνυμα της κάλπης είναι ξεκάθαρο, να αλλάξουμε τώρα. Θα αποτυπωθεί την Κυριακή.
Προχωράνε οι συζητήσεις για να γίνει άμεσα το debate», ανέφερε από την πλευρά του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χ. Δούκας, μετά τη συνάντησή του με τον Π. Γερουλάνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης