Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λατινοπούλου: Λύση στο δημογραφικό δεν είναι η ενσωμάτωση ξένων - Η κυβέρνηση να διασφαλίσει τον ακομμάτιστο χαρακτήρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Λατινοπούλου: Λύση στο δημογραφικό δεν είναι η ενσωμάτωση ξένων - Η κυβέρνηση να διασφαλίσει τον ακομμάτιστο χαρακτήρα των Ενόπλων Δυνάμεων
Η λύση στο δημογραφικό  είναι  η χορήγηση κινήτρων και αρωγής στους Έλληνες για την απόκτηση απογόνων, υπογραμμίζει η Αφροδίτη Λατινοπούλου
"Η λύση στο δημογραφικό δεν είναι η ενσωμάτωση ξένων, αλλά η χορήγηση κινήτρων και αρωγής στους Έλληνες για την απόκτηση απογόνων. Το θέμα της υπογεννητικότητας μας αφορά όλους, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο", τονίζει η πρόεδρος της "Φωνής Λογικής", Αφροδίτη Λατινοπουλου.
Η κα Λατινοπούλου σε δήλωσή της για το δημογραφικό κατηγορεί την κυβέρνηση ότι "κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, αφού εδώ και 5 χρόνια που έχει αναλάβει τα ηνία της χώρας δεν έχει λάβει κανένα μέτρο για την αντιμετώπιση του προβλήματος".
Όπως αναφέρει η κα Λατινοπούλου, "η χώρα μας γερνάει και ο πληθυσμός συρρικνώνεται αφού δυστυχώς, οι γεννήσεις βρίσκονται σταθερά σε πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια. Αντιθέτως οι λαθρομετανάστες αυξάνονται και η Ελλάδα μας, γίνεται ο μόνιμος τόπος εγκατάστασης για αυτούς. Είναι γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, αφού εδώ και 5 χρόνια που έχει αναλάβει τα ηνία της χώρας δεν έχει λάβει κανένα μέτρο για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Δυστυχώς τα στοιχεία - όπως παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νησιών - είναι δυσοίωνα για το μέλλον του τόπου μας.
Γιατί φτάσαμε στο σημείο μηδέν; Γιατί εδώ και δεκαετίες καμία ελληνική κυβέρνηση δεν έδωσε κίνητρα στα νέα ζευγάρια για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.
Όταν απαιτείται ένας ολόκληρος μισθός μόνο για την ενοικίαση σπιτιού και την κάλυψη (μερικών) εξόδων του, είναι αυτονόητο ότι τα ζευγάρια δεν θα σκεφτούν να αποκτήσουν δεύτερο παιδί. Η υπογεννητικότητα «μαστίζει» τις μικρές κοινωνίες και οι επιπτώσεις της είναι εμφανείς κυρίως στα μικρά νησιά και τις ακριτικές περιοχές που έχουν ερημώσει.
Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ και η Πρόεδρός της Αφροδίτη Λατινοπούλου, δεν θα επιτρέψουμε να γίνει αντικατάσταση του πληθυσμού μας από λαθρομετανάστες, ούτε να εξαναγκαστούμε ως Έλληνες να συμβιώσουμε μόνιμα με πληθυσμούς που δεν σέβονται τα ήθη μας και τη θρησκεία μας.
Η λύση στο δημογραφικό δεν είναι η ενσωμάτωση ξένων αλλά η χορήγηση κινήτρων και αρωγής στους Έλληνες για την απόκτηση απογόνων.
Το θέμα της υπογεννητικότητας, μας αφορά όλους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο".

H κυβέρνηση να διασφαλίσει τον ακομμάτιστο χαρακτήρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Σε ξεχωριστή της δήλωση η κα Λατινοπούλου αναφέρεται στην παρουσία στρατεύσιμου με στολή σε εκδήλωση του ΚΚΕ τοποθετούμενος κατά του Ισραήλ.
Κατά την ίδια, "η πρόσφατη παρουσία στρατεύσιμου (μέλους του ΚΚΕ) και μάλιστα με στολή, σε αντιπολεμική εκδήλωση του ΚΚΕ, κατά την διάρκεια της οποίας εκφώνησε πολιτικό λόγο, προκαλεί σε κάθε Έλληνα, αλγεινή εντύπωση και έντονη ανησυχία για τον βαθμό πειθαρχίας που επικρατεί στο Στράτευμα.
Σε μια εποχή υπέρμετρης τουρκικής προκλητικότητας κατά την οποία η Τουρκία ασκεί επεκτατική πολιτική στην Θράκη μέσω του ασύδοτου τουρκικού προξενείου, ενώ στο Αιγαίο ομιλεί ακατάπαυστα περί του αφηγήματος της ουτοπικής “γαλάζιας πατρίδας”, στην Ελλάδα, επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη, γίνεται συζήτηση για το εάν η ανωτέρω πράξη του εν λόγω στρατεύσιμου είναι σύννομη ή όχι, ενώ τόσο το Σύνταγμα, όσο και ο Στρατιωτικός Ποινικός Κώδικας και κάθε Στρατιωτικός Νόμος είναι ξεκάθαρος για το τι συνιστά αντιστρατιωτική συμπεριφορά".
Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ και η Πρόεδρός της Αφροδίτη Λατινοπούλου, διερωτώνται "γιατί δεν έχουν παρέμβει ακόμη οι εισαγγελικές αρχές του Στρατοδικείου και παράλληλα, ζητεί μετ’ επιτάσεως από την κυβέρνηση να διασφαλίσει τον ακομμάτιστο χαρακτήρα των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες ανήκουν αποκλειστικά και μόνο, στο Έθνος των Ελλήνων".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης