Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Ανδρουλάκης: Δεν με χωρίζουν μεγάλες διαφορές με τον Δούκα - Να βρεθεί σωστός χρόνος για το debate

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Ανδρουλάκης: Δεν με χωρίζουν μεγάλες διαφορές με τον Δούκα - Να βρεθεί σωστός χρόνος για το debate
"Όλο αυτό το διάστημα το ΠΑΣΟΚ επέδειξε έναν ιδιαίτερο πολιτικό πολιτισμό, με διάλογο και πολιτικό ήθος", τόνισε ο Ν. Ανδρουλάκης
Σχετικά Άρθρα
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον β΄ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδεξη νέου ηγέτη την Κυριακή 13/10 και ο υποψήφιος πρόεδρος, Νίκος Ανδρουλάκης, τόνισε πως "το αποτέλεσμα της Κυριακής (6/10) δείχνει ότι ο κόσμος πιστώνει σε μένα πως το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει ως αυτόνομος πόλος στο πολιτικό σύστημα. Πετύχαμε και στην ενότητα και στην ανανέωση, άλλωστε στις νεότερες γενιές τετραπλασιάσαμε τα ποσοστά μας".
Ο κ. Ανδρουλάκης, λίγο πριν τη συνάντησή του με την Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο χθεσινό ραντεβού του με τον Παύλο Γερουλάνο.
"Χθες συναντήθηκα με τον Παύλο Γερουλάνο, μάλιστα μού ανέφερε και κάποιες προτάσεις. Νομίζω δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές και φάνηκε αυτό και στην προεκλογική εκστρατεία", όπως ανέφερε.
Υπογράμμισε ότι ότι όλο αυτό το διάστημα το ΠΑΣΟΚ επέδειξε έναν ιδιαίτερο πολιτικό πολιτισμό, με διάλογο και πολιτικό ήθος, πράγμα που αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις.
"Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες εθελοντές που βοήθησαν να έχουμε μια διαδικασία άκρως επιτυχημένη. Νομίζω καταφέραμε κάτι πολύ σημαντικό και ο κόσμος πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν ταλαιπωρήθηκε¨, σημείωσε και υπενθύμισε ότι η συμμετοχή και από το 2017 στο 2021 πάλι κατά περίπου 40.000 άτομα είχε αυξηθεί.
Σχολίασε η συμμετοχή ήταν μεγάλη και τώρα, αποτελώντας "αφετηρία για τη συνέχεια".

Για Δούκα και debate

Ο κ. Ανδρουλάκης κάνοντας αναφορά στον αντίπαλό του στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 13/10, σημείωσε πως δεν βλέπει να τον χωρίζουν μεγάλες διαφορές με τον Χάρη Δούκα, αλλά υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, που όμως «αν τις συζητήσουμε, μπορεί να προκύψουν συνθετικές απόψεις, όπως στα ελληνοτουρκικά».
Ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήθελε να μπει στη συζήτηση περί ποσοστών 70-30, γιατί θα μπορούσε με την ίδια λογική να πει και αυτός ότι «το 80% αποδοκιμάζει το πρόσωπο του κ. Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ».
Δήλωση θετικός στη διεξαγωγή ενός debate μεταξύ του ίδιου και του Χάρη Δούκα, όμως "θα πρέπει να βρεθεί σωστός χρόνος, ημέρα και ώρα με υψηλή τηλεθέαση για να είναι εφάμιλλο και του πρώτου debate μεταξύ των 6".
Κληθείς να απαντήσει εάν θα έχει ενεργό ρόλο στο κόμμα ο Χάρης Δούκας σε περίπτωση επανεκλογής του στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ, απάντησε πως όλοι θα έχουν, και άνθρωποι που δεν ήταν υποψήφιοι αλλά είχαν κρίσιμο ρόλο ως παράγοντες, με την Παιδεία και την Υγεία να αποτελούν τις κύριες προτεραιότητες.
"Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορώ να φανταστώ ένα ΠΑΣΟΚ να συγκυβερνά με τη ΝΔ, ωστόσο για τις επόμενες εκλογές είναι σημαντική η αμφίπλευρη διεύρυνση", κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης