Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζυμώσεις στο ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας - Σε ρόλο... ειρηνοποιού ο Πολάκης «βλέπει» τους συνυποψήφιους (10/10)

Ζυμώσεις στο ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας - Σε ρόλο... ειρηνοποιού ο Πολάκης «βλέπει» τους συνυποψήφιους (10/10)
Η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη «ελέγχει» την Επιτροπή Δεοντολογίας
Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζονται οι… ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά και τη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας χθες, όπου η Όλγα Γεροβασίλη έθεσε θέμα διαγραφής Κασσελάκης -ενώ ο ίδιος είχε στείλει εξώδικο τόσο στη ΠΓ όσο και στην Κεντρική Επιτροπή- ο Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε ένδειξη αδυναμίας τη διαγραφή υποψήφιου προέδρου. Σημειώνεται, δε, ότι η Πολιτική Γραμματεία επέστρεψε ως απαράδεκτο το εξώδικο Κασσελάκη, ενώ το Σάββατο (12/10/2024) συνεδριάζει εκτάκτως η Κεντρική Επιτροπή.
Έπειτα από όλα αυτά, λοιπόν, κι αφού η Κουμουνδούρου δημοσίευσε όλα τα πόθεν έσχες των υποψήφιων για την ηγεσία, «διέρρευσε» έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας με αντικείμενο την δήλωση του Χάρη Μουμουλίδη ο οποίος είχε ζητήσει να διαγραφεί ο Στέφανος Κασσελάκης. Δεδομένου, ωστόσο, ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας είναι «υπό τον έλεγχο» της πλευράς Κασσελάκη, θεωρείται βέβαιο ότι η διαρροή της έκτακτης συνεδρίασης έγινε από το «μέτωπο» του έκπτωτου προέδρου.

Ο Πολάκης… σε ρόλο ειρηνοποιού

Μέσα σε αυτό το σκηνικό, ενδιαφέρον παρουσιάζει η… αλλαγή του Παύλου Πολάκη, ο οποίος κάθε άλλο παρά «αψύ Κρητικό» θυμίζει.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι ο κ. Πολάκης (ένας εκ των υποψήφιων για την ηγεσία) εμφανίζεται σε ρόλο ειρηνοποιού.
«Πήρα πρωτοβουλία και συγκαλώ στη 13:00 στην Κουμουνδούρου αύριο συνάντηση όλων υποψηφίων προέδρων για να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα για να επιτευχθεί ομαλότητα και ηρεμία στις συνθήκες διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, να οριστούν οι ημερομηνίες των τηλεμαχιών, που πρόκειται να γίνουν και να ξεκαθαριστεί μια σειρά από θέματα! Φαραντούρης Γκλέτσος, δήλωσαν ότι θα παραστούν και σαν θεσμικοί εγγυητές της συνάντησης και ο Νίκος Παππας και η Ράνια Σβίγκου και έχουν ενημερωθεί ο κ. Φάμελλος και Κασσελάκης! Περιμένω. Να ανταποκριθούν σε αυτή την συνάντηση για να χαράξουμε διαφορετική πορεία από τις τελευταίες μέρες για τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Παύλος Πολάκης.
Προσέθεσε σε συνομιλία με δημοσιογράφους ότι πήρε αυτή την πρωτοβουλία ο ίδιος διότι όλα τα υπόλοιπα που γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερα από το ΚΚΣΕ του 50. Σε ερώτηση αν θα είναι ο Κασσελάκης, είπε: «Θα δείξει. Δική του ευθύνη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης