Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Δημητροκάλλη (ανεξάρτητος Βουλευτής) στις υποσχέσεις Μητσοτάκη για τον προϋπολογισμό του 2025: Η κοροϊδία τελείωσε

Απάντηση Δημητροκάλλη (ανεξάρτητος Βουλευτής) στις υποσχέσεις Μητσοτάκη για τον προϋπολογισμό του 2025: Η κοροϊδία τελείωσε

«Αντί να δώσει πραγματικές λύσεις, ο κ. Μητσοτάκης επαναλαμβάνει τα ίδια κενά λόγια»

Σχετικά Άρθρα
Σε αυστηρούς τόνους απάντησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, κ. Γιάννης Δημητροκάλλης, στις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον προϋπολογισμό του 2025.
Ο κ. Δημητροκάλλης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για προσπάθεια παραπλάνησης του ελληνικού λαού, τονίζοντας ότι οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας έχουν οδηγήσει σε πρωτοφανή ακρίβεια και εκρηκτική στεγαστική κρίση, πλήττοντας βαθιά τα νοικοκυριά.

Ακολουθεί η σχετική απάντηση:

«Οι χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού για τον προϋπολογισμό του 2025 είναι άλλη μια προσπάθεια παραπλάνησης του ελληνικού λαού, την ώρα που η χώρα μαστίζεται από τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να παρουσιάσει μια εικόνα ευημερίας, αλλά η πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες είναι τελείως διαφορετική.
Η ακρίβεια έχει εξαντλήσει τα νοικοκυριά, με τις τιμές στα βασικά αγαθά να αυξάνονται συνεχώς, καθιστώντας την καθημερινή επιβίωση δυσβάσταχτη.
Η στεγαστική κρίση είναι πλέον εκρηκτική, με χιλιάδες οικογένειες να μην μπορούν να βρουν προσιτή στέγη, ενώ οι τιμές της ενέργειας εξακολουθούν να ανεβαίνουν, πλήττοντας βαρύτατα τα ελληνικά νοικοκυριά και τις μικρές επιχειρήσεις.
Αντί να δώσει πραγματικές λύσεις, ο κ. Μητσοτάκης επαναλαμβάνει τα ίδια κενά λόγια, καλύπτοντας τις αποτυχίες της κυβέρνησής του πίσω από μεγαλόστομες υποσχέσεις. Ο ελληνικός λαός όμως δεν πείθεται πια.
Η Νέα Δημοκρατία αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις κρίσεις που η ίδια έχει δημιουργήσει με την αντεθνική πολιτική της, και οι Έλληνες δεν θα ανεχτούν για πολύ ακόμα την κοροϊδία και την αδιαφορία της κυβέρνησης, το 28% των ευρωεκλογών θα είναι άπιαστο όνειρο στις επόμενες εθνικές εκλογές για το κόμμα σας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης