Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Ο Μητσοτάκης ωραιοποιεί μια αποτυχημένη πολιτική - Η χώρα βυθίζεται σε κρίσεις

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Ο Μητσοτάκης ωραιοποιεί μια αποτυχημένη πολιτική - Η χώρα βυθίζεται σε κρίσεις
"Οι κενές δηλώσεις του Μητσοτάκη αποτελούν μια πολιτική κίνηση εντυπώσεων:, τονίζει ο Γ. Δημητροκάλλης
Σχετικά Άρθρα
Για ωραιοποίηση της πολιτικής του, την οποία χαρακτηρίζει αποτυχημένη, κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Γ. Δημητροκάλλης.
Ο κ. Δημητροκάλλης, με αφορμή τη σημερινή ανασκόπηση του Κ. Μητσοτάκη, αναφέρει ότι η χώρα βυθίζεται σε κρίσεις εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως ο πρωθυπουργός αποφεύγει να αναλάβει ευθύνες για την ενεργειακή αστάθεια και την οικονομική δυσχέρεια των πολιτών.
Σύμφωνα με τον βουλευτή, οι γενικόλογες εξαγγελίες για το ΕΣΥ, την οικονομία και τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες του έθνους.
"Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εβδομαδιαία ανασκόπηση αποτελούν ξεκάθαρη προσπάθεια επικοινωνιακής ωραιοποίησης μιας αποτυχημένης πολιτικής. Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να εστιάζει σε γενικόλογες υποσχέσεις για την οικονομία, το ΕΣΥ και τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ η χώρα βυθίζεται σε κρίσεις εξαιτίας των λανθασμένων του επιλογών. Αντί να αναλάβει την ευθύνη για την ενεργειακή αστάθεια, την υπονόμευση της εθνικής κυριαρχίας και την οικονομική εξαθλίωση των νοικοκυριών, προσπαθεί να παρουσιάσει μια εικονική πραγματικότητα", υπογραμμίζει ο κ. Δημητροκάλλης.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής προσθέτει ότι "η κυβέρνησή του έχει αποτύχει να προστατεύσει τον εθνικό πλούτο και επιτρέπει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας να γίνονται αντικείμενο παζαριών. Οι Ένοπλες Δυνάμεις, αντί να ενισχυθούν, παραμελούνται σε κρίσιμες στιγμές, την ώρα που η Τουρκία ενισχύει την επιθετική της ρητορική και προετοιμάζεται για νέες προκλήσεις.
Στην οικονομία, η Νέα Δημοκρατία εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ολιγαρχών και των διεθνών μονοπωλίων, ενώ η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση εξαντλούν τους πολίτες. Το ΕΣΥ καταρρέει λόγω υποχρηματοδότησης και έλλειψης οράματος, παρά τις εξαγγελίες".
"Οι κενές δηλώσεις του Μητσοτάκη αποτελούν μια πολιτική κίνηση εντυπώσεων που δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες του έθνους και των Ελλήνων πολιτών", καταλήγει ο κ. Δημητροκάλλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης