Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λατινοπούλου: Θλιβερά ψεύδη του Ρωμανού - Ζητείται ήθος, άγνωστη λέξη για τον ίδιο και τη ΝΔ

Λατινοπούλου: Θλιβερά ψεύδη του Ρωμανού - Ζητείται ήθος, άγνωστη λέξη για τον ίδιο και τη ΝΔ
"Να δώσει το έγγραφο της δήθεν διαγραφής της κας Λατινοπούλου από τη ΝΔ στη δημοσιότητα ή να ανακαλέσει, αλλιώς θα είναι ένας κοινός συκοφάντης" καλεί τον Ν. Ρωμανό η Φωνή Λογικής
Για θλιβερά ψεύδη του Ν. Ρωμανού, εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, κάνει λόγο η Φωνή Λογικής.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Φωνή Λογικής, "ο θλιβερός νεροκουβαλητής αλλά και συντονιστής των τρολ της ΝΔ κ. Ρωμανός υποστήριξε ψευδώς πως η πρόεδρος της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ κα Αφροδίτη Λατινοπούλου:
Α) υποστήριζε την πολιτική Μητσοτάκη στο λαθρομεταναστευτικό.
Β) Ομοίως ψευδώς υποστήριξε πως έχει διαγραφεί από τη ΝΔ, ενώ θα όφειλε να γνωρίζει πως αποχώρησε οικειοθελώς στις 23/06/2022. Εδώ το βίντεο που το πιστοποιεί: https://www.instagram.com/tv/CfJ-VHnjDBJ/?igsh=dGgzY3E3dzIzYWQ3
Λοιπόν ο «κύριος» Ρωμανός μάλλον ξέχασε πως στο πρόγραμμα της ΝΔ του 2019 υπήρχαν σαφώς κλείστρα κέντρα υποδοχής, αλλαγή τρόπου εξέτασης ασύλου όπως και δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Γεωργιάδη για άμεσες απελάσεις.
Αντί αυτών η κυβέρνηση της ΝΔ έφτιαξε κανονικά ξενοδοχεία λαθρομεταναστών, τους μετέφερε σχεδόν όλους στην ενδοχώρα και αντί για απελάσεις τους έδωσε από πάνω νέα όπλα, ένδικα μέσα σε αυτούς που οι αιτήσεις ασύλου τους είχαν απορριφθεί οριστικά. Ενώ η κα Βούλτεψη πανηγυρίζει γιατί η κυβέρνησή της τους δίνει σπίτια, κουπόνια για σούπερ μάρκετ, επιδόματα, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, από το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών.
Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα τόλμησε αυτά και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της αποχώρησης της προέδρου της ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ κας Αφροδίτης Λατινοπούλου".
"Όσο για την δήθεν «διαγραφή» της κας Λατινοπούλου από τη ΝΔ, τον καλούμε να δώσει το έγγραφο της δήθεν διαγραφής στη δημοσιότητα ή να ανακαλέσει αλλιώς θα είναι ένας κοινός συκοφάντης. Αλλά δεν μπορεί να το πράξει γιατί πολύ απλά τέτοια ανακοίνωση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ", προσθέτει η Φωνή Λογικής.
"Το να εκπροσωπούν λοιπόν τέτοια «παρατράγουδα» τη ΝΔ στο δημόσιο διάλογο είναι μια ακόμα απόδειξη της κατάντιας αυτού του ιστορικού κόμματος που φέρει τη σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ζητείται ήθος.
Άγνωστη λέξη βέβαια για τον κ. Ρωμανό και τη σημερινή ΝΔ", καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης