Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Σαμαράς «ξέχασε» τη Novartis - Το τετ α τετ με τον Παππά που επισκίασε την κοινή εμφάνιση με Καραμανλή

Ο Σαμαράς «ξέχασε» τη Novartis - Το τετ α τετ με τον Παππά που επισκίασε την κοινή εμφάνιση με Καραμανλή
Ήταν Μάιος του 2018, όταν ο Αντώνης Σαμαράς έλεγε -από το βήμα της Βουλής- «θα τους πάω μέχρι τέλους», αναφερόμενος στους «συκοφάντες» και σε όσους τον ενέπλεξαν στην «σκευωρία» της υπόθεσης Novartis
Σχετικά Άρθρα

Η κοινή εμφάνιση Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή έπαψε να αποτελεί… είδηση. Άπαντες γνωρίζουν ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί διαφωνούν με την κυβερνητική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη. Άλλωστε το «άκυρο» των δύο «πρώην» στο πάρτι του πρωθυπουργού στη Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ, αποτέλεσε ακόμα μία κίνηση… τήρησης σαφών αποστάσεων. 
Αυτό, όμως, που αποτελεί είδηση, είναι το θερμό τετ α τετ του Αντώνη Σαμαρά με τον Νίκο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για μια συνάντηση που επισκίασε τα πάντα στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Samaras_Pappas1.jpg
Ο Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, συνομίλησαν σε ιδιαίτερα καλό και θερμό κλίμα. Στην αρχή υπήρχε μια κενή θέση ανάμεσά τους που για λίγο καλύφθηκε αφού ο ένας έκατσε δίπλα από τον άλλο αλλά στη συνέχεια, έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης και ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος που έκατσε ανάμεσά τους. Οι τρεις τους μιλούσαν και χαμογελούσαν μεταξύ τους ενώ δίπλα από τον Αντώνη Σαμαρά, καθόταν ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Samaras_Pappas_1.jpg

Ήταν Μάιος του 2018, όταν ο Αντώνης Σαμαράς έλεγε -από το βήμα της Βουλής- «θα τους πάω μέχρι τέλους», αναφερόμενος στους «συκοφάντες» και σε όσους τον ενέπλεξαν στην «σκευωρία» της υπόθεσης Novartis. Και οι «συκοφάντες» δεν ήταν άλλοι από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Νίκος Παππάς είχε -κι εκεί- επιτελικό ρόλο.

Για την ιστορία και μόνο αξίζει να σημειωθεί ότι σε μια περίοδο όπου ο ΣΥΡΙΖΑ πνέει τα λοίσθια, ο Νίκος Παππάς είναι -ίσως το μοναδικό- στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που κατάφερε να αναβαθμιστεί αναλαμβάνοντας χρέη προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήταν κι εκείνος ο οποίος εκπροσώπησε την Κουμουνδούρου στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της τελευταίας ΔΕΘ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης