Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Κασσελάκης επέλεξε τη σύγκρουση – Επιλέγει να είναι… θύμα

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Κασσελάκης επέλεξε τη σύγκρουση – Επιλέγει να είναι… θύμα
Δεν μπορείς να λες τους συντρόφους σου, κουκουλοφόρους υποστήριξε ο κ.Γιαννούλης
Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυτός που επέλεξε τη σύγκρουση και τον διχασμό υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατό να αποκαλείς τους συντρόφους σου στο κόμμα… κουκουλοφόρους.
«Εάν ήθελε ο Στέφανος Κασσελάκηςνα κατεβεί σε έναν καθαρό εκλογικό αγώνα στην βάση και στα μέλη που δεν θέλει να προδώσει, δεν θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μην του επιτραπεί.
Ήταν στο χέρι του και επέλεξε την σύγκρουση και τον διχασμό.
Επιλέγει να θυματοποιηθεί» είπε μιλώντας στο MEGA, ο κ.Γιαννούλης, ο οποίος υποστήριξε ότι το εξώδικο του κ.Κασσελάκη υπήρξε το αποκορύφωμα.
«Αυτό που επηρέασε την Κεντρική Επιτροπή να αποκλείσει τον Κασσελάκη από τη διεκδίκηση της προεδρίας είναι ότι δεν μπορείς να βρίζεις ένα κόμμα του οποίου θες να ηγηθείς μέσω αντιπροσώπων.
Το εξώδικο είναι το αποκορύφωμα.
Είναι προϋπόθεση να μην μιλάς σαν εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν μπορείς να λες τους συντρόφους σου κουκουλοφόρους» υπογράμμισε ο κ.Γιαννούλης, ο οποίος έβαλε κατά του Κασσελάκη και για την πολιτική του.
«Έδινε ένα θολό μήνυμα σε σχέση με την προοπτική των συνεργασιών.
Ένα θολό μήνυμα για το πώς εννοεί την μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα σύγχρονο κόμμα.
Εάν ο Κασσελάκης σεβόταν τη βάση και της έδινε την αξία που πραγματικά της αξίζει, θα είχε δεχθεί την πρόταση για εκλογές χωρίς την πρόταση μομφής» είπε ο κ.Γιαννούλης, επισημαίνοντας ότι «βεβαίως και θα πάμε σε Συνέδριο».
«Δεν πιστεύω ότι θα πέφτουν οι τόνοι, αντίθετα θα ανεβαίνουν όσο καθυστερεί το Συνέδριο.
Το ερώτημα δεν είναι αν θα είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης αλλά αν πρέπει να είναι υποψήφιος μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί» επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης