Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής) για στοιχεία Eurostat: Η ΝΔ βυθίζει τους Έλληνες στη φτώχεια, ψεύτικες οι υποσχέσεις Μητσοτάκη

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής) για στοιχεία Eurostat: Η ΝΔ βυθίζει τους Έλληνες στη φτώχεια, ψεύτικες οι υποσχέσεις Μητσοτάκη

Τα στοιχεία της Eurostat για το 2023 που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα αναδεικνύουν με σκληρό τρόπο την πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες

Σχετικά Άρθρα
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Ιωάννης Δημητροκάλλης, με μια σκληρή δήλωση επιτέθηκε στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κατηγορώντας την ότι βυθίζει τους Έλληνες στη φτώχεια.
Αναφερόμενος στα στοιχεία της Eurostat για το 2023, που δείχνουν ότι το 26% του ελληνικού πληθυσμού κινδυνεύει από φτώχεια, ο κ. Δημητροκάλλης τόνισε πως οι ψεύτικες υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορούν να καλύψουν την πραγματική οικονομική δυσχέρεια που βιώνει η κοινωνία.
Σύμφωνα με τον βουλευτή, η ΝΔ παραπλανά τους πολίτες, ενώ η φτώχεια και η ανισότητα αυξάνονται δραματικά.
Τα στοιχεία της Eurostat για το 2023 που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα αναδεικνύουν με σκληρό τρόπο την πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες, με το 26% του πληθυσμού να βρίσκεται στα όρια της φτώχειας.
Ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η κατάσταση σε περιφέρειες όπως η Δυτική Ελλάδα και η Ήπειρος, όπου τα ποσοστά φτώχειας καταγράφονται ως τα υψηλότερα στη χώρα.
Παρά τα σοκαριστικά αυτά δεδομένα, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιμένει να ωραιοποιεί τη δυσμενή κατάσταση, προβάλλοντας ψεύτικες εικόνες ευημερίας.
Όμως, τα στοιχεία της Eurostat τη διαψεύδουν πανηγυρικά, αποκαλύπτοντας την ανικανότητά της να προστατεύσει τους πολίτες.
Η ΝΔ οδηγεί την ελληνική κοινωνία σε αδιέξοδο, με την φτώχεια να αυξάνεται και την ανισότητα να βαθαίνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης