Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - Την παραίτηση της Επιτροπής Δεοντολογίας ζήτησε ο Θέμης Μουμουλίδης

ΣΥΡΙΖΑ - Την παραίτηση της Επιτροπής Δεοντολογίας ζήτησε ο Θέμης Μουμουλίδης
«Παρακολουθώ με έκπληξη την αφωνία της Επιτροπής Δεοντολογίας. Παρακολουθώ την σιωπή και την εμφανή διάθεση μηδενικής αντίδρασης», αναφέρει ο πρώην βουλευτής
Δεν λέει να κοπάσει η εσωκομματική θύελλα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρώην βουλευτής Θέμης Μουμουλίδης ζήτησε με επιστολή του την παραίτηση όλων των μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας, εγκαλώντας τους πως παραμένουν θεατές απέναντι «στις πρωτοφανείς φασίζουσες συμπεριφορές» στο κόμμα, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά.
Σημειωτέον ότι ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε πρόσφατα ζητήσει από την Επιτροπή Δεοντολογίας την διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά το όργανο αποφάσισε να ... αρχειοθετήσει το αίτημά του.
Στην επιστολή του, ο κ. Μουμουλίδης τονίζει με νοήμα: «Παρακολουθώ με έκπληξη την αφωνία της Επιτροπής Δεοντολογίας. Παρακολουθώ την σιωπή και την εμφανή διάθεση μηδενικής αντίδρασής της. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν έχει πλέον ιστορική διαδρομή. Δεν έχει μέλλον. Μπροστά στα μάτια σας καταργείται το μέλλον και η Αριστερά και η Δημοκρατία. Η αυθαιρεσία είναι πλέον κανονικότητα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης