Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Η μεταναστευτική πολιτική της ΝΔ απειλεί την κοινωνική συνοχή και την εθνική ταυτότητα

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Η μεταναστευτική πολιτική της ΝΔ απειλεί την κοινωνική συνοχή και την εθνική ταυτότητα

Ο κ. Δημητροκάλλης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιτρέπει τη μαζική είσοδο παράνομων  μεταναστών

Σχετικά Άρθρα
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Ιωάννης Δημητροκάλλης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αμφισβητώντας τις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού σχετικά με την «αυστηρή αλλά δίκαιη» μεταναστευτική πολιτική.
Ο κ. Δημητροκάλλης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι, αντί να προστατεύει τα σύνορα, επιτρέπει τη μαζική είσοδο λαθρομεταναστών, υπονομεύοντας την εθνική ταυτότητα και την κοινωνική συνοχή της χώρας.
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να μιλάει για "αυστηρή αλλά δίκαιη" μεταναστευτική πολιτική, όταν η Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του, έχει πλημμυρίσει από παράνομους αλλοδαπούς.
Αυτή η πολιτική, αντί να είναι αυστηρή, έχει αποδειχθεί μια καλοστημένη υποχώρηση που οδηγεί στην αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας και στη διαρκή υπονόμευση της κοινωνικής συνοχής.
Είναι αδιανόητο να ισχυρίζεται ότι προστατεύει τα σύνορα, ενώ τα αφήνει εκτεθειμένα στη μαζική είσοδο λαθρομεταναστών.
Την ίδια στιγμή, προωθείται η ιδεοληψία ότι «οι μετανάστες μπορούν να μπολιάσουν την ελληνική κοινωνία», κάτι που ο ίδιος έχει αναφέρει σε προηγούμενες δηλώσεις του.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται να χρησιμοποιεί τη λαθρομετανάστευση όχι για να προστατεύσει την εθνική μας κυριαρχία, αλλά για να εξυπηρετήσει διεθνή συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες.
Η πολιτική αυτή οδηγεί αναπόφευκτα στην αποδόμηση του κοινωνικού ιστού, ενώ παράλληλα θέτει σε κίνδυνο το μέλλον της χώρας και των επόμενων γενεών», τόνισε ο ανεξάρτητος Βουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης