Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φλώρος (Βουλευτής) για την άρση ασυλίας των Ανεξάρτητων: Στο δικαστήριο θα εκτιμηθούν όλες οι καταθέσεις των μαρτύρων

Φλώρος (Βουλευτής) για την άρση ασυλίας των Ανεξάρτητων: Στο δικαστήριο θα εκτιμηθούν όλες οι καταθέσεις των μαρτύρων

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος δήλωσε ότι το περιστατικό είχε προσωπικό υπόβαθρο και δεν σχετιζόταν με την πολιτική του δραστηριότητα

Σχετικά Άρθρα
Η Ολομέλεια της Βουλής προχώρησε στην άρση ασυλίας των ανεξάρτητων βουλευτών Κωνσταντίνου Φλώρου και Διονύση Βαλτογιάννη, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας είχε εισηγηθεί ομόφωνα την άρση της ασυλίας τους, με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας και ψευδούς κατάθεσης, σχετιζόμενη με επεισόδιο που σημειώθηκε τον περασμένο Απρίλιο.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια, ο Διονύσης Βαλτογιάννης υπερασπίστηκε τον εαυτό του, δηλώνοντας ότι προσπάθησε να διατηρήσει την τάξη στο συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ σημείωσε ότι η μήνυση του κ. Γραμμένου ήταν επιλεκτική.

Διονύσης Βαλτογιάννης

"Έχω μεγαλώσει με κάποιες αρχές, να υπερασπίζομαι ό,τι βλέπω και ό,τι ακούω.
Βλέπω, όμως, εδώ πως ο κ. Γραμμένος είχε ανάψει μια φωτιά την προηγούμενη φορά εδώ μέσα με τον κ. Φλώρο και ήμουν αυτός που πήγα να τη σβήσω, αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τον Φλώρο.
Βλέπω πως ο κ. Γραμμένος είναι επιλεκτικός στις μηνύσεις που έκανε σε μένα.
Υπάρχουν και άλλοι μάρτυρες που έχουν καταθέσει και δεν βλέπω σε αυτούς τους Βουλευτές να έχει κάνει μήνυση.
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
Ευχαριστώ."

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος από την πλευρά του, δήλωσε ότι το περιστατικό είχε προσωπικό υπόβαθρο και δεν σχετιζόταν με την πολιτική του δραστηριότητα, τονίζοντας ότι επιθυμεί την άρση της ασυλίας του ώστε η υπόθεση να κριθεί από τη δικαιοσύνη.

Κωνσταντίνος Φλώρος

"Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, όπως δήλωσα και στην Επιτροπή, το συγκεκριμένο περιστατικό έχει καθαρά προσωπικό υπόβαθρο.
Δεν έχει να κάνει σε καμία των περιπτώσεων ούτε με την άσκηση των καθηκόντων μου ούτε με την πολιτική μου δραστηριότητα.
Το ίδιο έκρινε και η Επιτροπή.
Από εκεί και πέρα, φυσικά και επιθυμώ την άρση της ασυλίας μου, σε κάθε περίπτωση, για να εκτιμηθεί η συγκεκριμένη υπόθεση από την ελληνική δικαιοσύνη βάσει του συνόλου των καταθέσεων των μαρτύρων".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης