Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μωραΐτης: Μαύρη σελίδα στον ΣΥΡΙΖΑ, μεγάλη η ευθύνη όσων υλοποίησαν μία εκτροπή- Θα είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης

Μωραΐτης: Μαύρη σελίδα στον ΣΥΡΙΖΑ, μεγάλη η ευθύνη όσων υλοποίησαν μία εκτροπή- Θα είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης
«Δεν θα φύγει κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ», σύμφωνα με τον Θ. Μωραϊτη
Σχετικά Άρθρα
«Ο ρόλος της Επιτροπής Δεοντολογίας σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να είναι ο θεματοφύλακας του καταστατικού. Τις δύσκολες μέρες και ώρες που έχουμε μπροστά μας, αυτό θα πρέπει να υποστηρίξει η Επιτροπή Δεοντολογίας», τόνισε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Θ. Μωραϊτης, με αφορμή την παραπομπή της Όλγας Γεροβασίλη, του Κώστα Ζαχαριάδη και του Απόστολου Γκλέτσου από 12 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που πρόσκεινται στον Στέφανο Κασσελάκη.
Ο κ. Μωραϊτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ μίλησε για τοξικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ «που δεν μας τιμάει. Έχει απογοητεύσει τα μέλη και τη βάση μας».
Κατά τον ίδιο, «έχουν μεγάλη ευθύνη όλοι αυτοί, οι οποίοι εμπνεύστηκαν, οργάνωσαν και υλοποίησαν μία εκτροπή χωρίς κανένα προηγούμενο».
Όπως είπε, «έχουμε μία μαύρη σελίδα στον ΣΥΡΙΖΑ, μία μαύρη σελίδα στην αριστερά και στην προοδευτική παράταξη. Όλοι αυτοί που εμπνεύστηκαν όλα αυτά, αυτοί που θέλουν την ρευστοποίηση και διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν πρόκειται να τους περάσει γιατί απέναντί τους έχουν την κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ».

Θα είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης

Ο κ. Μωραϊτης εκτίμησε ότι «δεν θα φύγει κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ» και πως το κόμμα «βγαίνοντας από το Συνέδριο και την εκλογή προέδρου θα πιάσει ξανά το νήμα της ιστορίας, της αλλαγής. Και με τον παλμό της κοινωνίας που θα προσπαθήσουμε να ταυτιστούμε, θα διαμορφώσουμε τους όρους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει».
Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στ. Κασσελάκης.
Σχετικά με μια πιθανή αναβολή του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν θα τολμήσει κανείς να συνεχιστούν οι μεθοδεύσεις. Και αυτοί που εισηγούνταν ή ήθελαν την αναβολή, δεν μπορούν να το σηκώσουν στην πλάτη τους απέναντι στην κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει αύριο το πρωί να τελειώσουμε με όλα αυτά που συμβαίνουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης