Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση για Μητσοτάκη: Τερατώδεις αλχημείες - Πανηγυρίζει επειδή η ΕΛΣΤΑΤ αύξησε το ΑΕΠ στα ...χαρτιά

Ελληνική Λύση για Μητσοτάκη: Τερατώδεις αλχημείες - Πανηγυρίζει επειδή η ΕΛΣΤΑΤ αύξησε το ΑΕΠ στα ...χαρτιά
"Mετά από 14 χρόνια θυσιών και μαρτυρίου, το «ΑΕΠ Μητσοτάκη» δεν έχει καταφέρει να φτάσει το αντίστοιχο του 2010", σημειώνει η Ελληνική Λύση
Σχετικά Άρθρα
Για τερατώδεις αλχημείες του Κ. Μητσοτάκη, καθώς "πανηγυρίζει επειδή η ΕΛΣΤΑΤ, με «αλλαγή μεθοδολογίας», αύξησε το ΑΕΠ στα «χαρτιά» κατά 5 δις, με αναδρομική αναθεώρηση από το 2019", κάνει λόγο η Ελληνική Λύση, σχολιάζοντας την ανάρτηση του πρωθυπουργού.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, "ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη «Κυριακάτικη ανάρτηση εξαπάτησης» πανηγυρίζει επειδή η ΕΛΣΤΑΤ, με «αλλαγή μεθοδολογίας», αύξησε το ΑΕΠ στα «χαρτιά» κατά 5 δις, με αναδρομική αναθεώρηση από το 2019!
Ο Κ. Μητσοτάκης αντί να πανηγυρίζει με «αλχημείες», θα έπρεπε να απολογηθεί και να λογοδοτεί για την καταστροφή που έχει επιφέρει στην πατρίδα και την κοινωνία".
"Η σκληρή οικονομική αλήθεια είναι ότι μετά από 14 χρόνια θυσιών και μαρτυρίου, το «ΑΕΠ Μητσοτάκη» δεν έχει καταφέρει να φτάσει το αντίστοιχο του 2010! 14 ολόκληρα χρόνια, εκ των οποίων τα 8 έχουν την «σφραγίδα Μητσοτάκη». Ενώ ο ίδιος είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που κυβερνά «εκτός μνημονίου» για πέντε ολόκληρα χρόνια!", προσθέτει η Ελληνική Λύση.
"Εάν οι Έλληνες θέλουν να σωθεί η πατρίδα και η κοινωνία, θα πρέπει να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους «πρωθυπουργούς – αλχημιστές» και τα δεκανίκια τους, στις επόμενες εκλογές", καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης