Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βουλή: Την Τετάρτη 23/10 η συζήτηση για τις πυρκαγιές - Απολογισμός της φετινής αντιπυρικής περιόδου από Μητσοτάκη

Βουλή: Την Τετάρτη 23/10 η συζήτηση για τις πυρκαγιές - Απολογισμός της φετινής αντιπυρικής περιόδου  από Μητσοτάκη
Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Τετάρτης 23/10
Στην Ολομέλεια της Βουλής θα μιλήσει αύριο, Τετάρτη 23/10, ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για τον απολογισμό της φετινής αντιπυρικής περιόδου και τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης αναφορικά με τη στήριξη των πληγέντων, την αποκατάσταση των υποδομών και την περαιτέρω ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας.
Η σχετική συζήτηση, που αναμένεται να επεκταθεί σε όλα τα θέματα πολιτικής επικαιρότητας, θα διεξαχθεί με βάση το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής (Ανακοινώσεις και δηλώσεις της Κυβέρνησης ενώπιον της Βουλής) με δύο κύκλους τοποθετήσεων του πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων, και θα κλείσει με τριτολογία του Κ. Μητσοτάκη.
Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Τετάρτης.
Σημειώνεται ότι προτάσεις για τη διεξαγωγή «προ ημερησίας διατάξεως» συζήτηση είχαν καταθέσει το ΠΑΣΟΚ «για τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές» στις 14 Αυγούστου και ο ΣΥΡΙΖΑ «για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας» στις 7 Οκτωβρίου 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης