Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκ νέου αναπληρωτής εκπρόσωπος των ανεξάρτητων βουλευτών στη Διάσκεψη των Προέδρων ο Δημητροκάλλης

Εκ νέου αναπληρωτής εκπρόσωπος των ανεξάρτητων βουλευτών στη Διάσκεψη των Προέδρων ο Δημητροκάλλης

Αυτή η θέση θα μας επιτρέψει να συμμετέχουμε αποτελεσματικότερα στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες

Σχετικά Άρθρα
Ο πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε την Πέμπτη (24/10/2024) κατά τη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων ότι, σύμφωνα με τις επιστολές που έλαβε, ορίζεται στη θέση του εκπροσώπου των ανεξάρτητων βουλευτών στη ΔτΠ ο βουλευτής Μιχάλης Χουρδάκης, με αναπληρωτή τον βουλευτή Γιάννη Δημητροκάλλη.
Τον κ. Δημητροκάλλη για τη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου των ανεξάρτητων βουλευτών στη ΔτΠ πρότειναν συνολικά πέντε βουλευτές, οι κ.κ. Κωνσταντίνος Φλώρος, Γιώργος Μανούσος, Γιάννης Δημητροκάλλης, Διονύσης Βαλτογιάννης και Μιχάλης Χουρδάκης.
Σύμφωνα με τον ΚτΒ, οι ανεξάρτητοι βουλευτές, αφού είναι άνω των πέντε, δικαιούνται να έχουν εκπρόσωπο στη ΔτΠ.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Δημητρoκάλλη

"Η εκλογή μου ως αναπληρωτή εκπροσώπου των ανεξάρτητων βουλευτών στη Διάσκεψη των Προέδρων αποτελεί μια τυπική διαδικασία που έχει στόχο τον καλύτερο συντονισμό του κοινοβουλευτικού και αντιπολιτευτικού έργου.
Σκοπός μου είναι να διασφαλιστεί η βέλτιστη εκπροσώπηση των ανεξάρτητων βουλευτών στη Βουλή, με σεβασμό στη λαϊκή εντολή που εκφράστηκε στις εκλογές του 2023.
Αυτή η θέση θα μας επιτρέψει να συμμετέχουμε αποτελεσματικότερα στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, προωθώντας τα ζητήματα που αφορούν τον ελληνικό λαό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης