Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης στην Prodexpo 2024: Αμείωτο το ενδιαφέρον για ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Ελλάδα

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης στην Prodexpo 2024: Αμείωτο το ενδιαφέρον για ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Ελλάδα
O ιδρυτής της SWOT Hospitality ομιλητής στο πάνελ «A Market-Driven Approach to Real Estate» για τις επενδύσεις και τα χαρακτηριστικά τους στον τομέα της φιλοξενίας
Σε μία συζήτηση για τα χαρακτηριστικά των επενδύσεων στον Τουρισμό και τα δεδομένα του Real Estate στη χώρα μας, ο κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, ιδρυτής ​της ​SWOT Hospitality, ​ μιλώντας στην 25η Prodexpo και στο πάνελ με θέμα: «A Market-Driven Approach to Real Estate», επισήμανε πως η Ελλάδα παραμένει ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για τον ξενοδοχειακό κλάδο, ενώ εξελίσσεται και αναπτύσσεται διαρκώς η τοποθέτηση διεθνών αλυσίδων, σε όλες τις κατηγορίες λειτουργίας.
Ο κ. Κωνσταντινίδης υπογράμμισε την ανάγκη για ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις διαδικασίες ωρίμανσης ακινήτων, τη μείωση της γραφειοκρατίας από τις διοικητικές υπηρεσίες του δημοσίου αλλά και το απαραίτητο θεσμικό πλαίσιο που πρέπει να οριστεί και να εφαρμοστεί από τους κρατικούς φορείς, ώστε να διευκολύνει, ακόμα περισσότερο, την προσέλκυση ξένων επενδυτών, με σκοπό να τους προσφέρει ασφάλεια, βεβαιότητα και ικανοποίηση για την επιλογή τους να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης