Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ψάλτης (Alpha Bank): Ο Γ. Προβόπουλος διαχειρίστηκε με αποφασιστικότητα τις προκλήσεις

Ψάλτης (Alpha Bank): Ο Γ. Προβόπουλος διαχειρίστηκε με αποφασιστικότητα τις προκλήσεις
Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Γιώργου Προβόπουλου εξέφρασε ο Βασίλης Ψάλτης

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Γιώργου Προβόπουλου εξέφρασε ο Βασίλης Ψάλτης, CEO του Ομίλου Alpha Bank.
Όπως αναφέρει:
«Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για την απώλεια του Γιώργου Προβόπουλου, ενός διακεκριμένου πανεπιστημιακού και τραπεζίτη με σημαντικό πνευματικό έργο και πολύπλευρη προσφορά στο χρηματοπιστωτικό σύστημα αλλά και στον δημόσιο βίο της χώρας.
Ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, διαχειρίστηκε με αποφασιστικότητα τις προκλήσεις, διασφαλίζοντας την προστασία των καταθέσεων, την ευστάθεια του τραπεζικού συστήματος και, εν τέλει, την αναδιάρθρωσή του.
Από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εμπορικής Τράπεζας ηγήθηκε μίας εκ των μεγαλύτερων και πλέον εμβληματικών επενδύσεων στη χώρα μας, ιδιωτικοποιώντας την Τράπεζα μέσω της μεταβίβασής της στη γαλλική Credit Agricole.
Όλοι όσοι είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε στενά με τον Γιώργο Προβόπουλο θα τον θυμόμαστε πάντα ως Μέντορα που τον θαυμάζαμε για την τόλμη, τη μεθοδικότητα, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά του. Εκ μέρους της μεγάλης οικογένειας της Αlpha Bank, στην οποία διετέλεσε Οικονομικός Σύμβουλος επί δεκαετία, αλλά και της πρώην Εμπορικής Τράπεζας, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης