Διεθνή

Strana (Ουκρανικό ΜΜΕ): Οι αποτυχίες κοντά στο Kharkiv μπορεί να αναγκάσουν την Ουκρανία να διαπραγματευτεί με την Ρωσία

Strana (Ουκρανικό ΜΜΕ): Οι αποτυχίες κοντά στο Kharkiv μπορεί να αναγκάσουν την Ουκρανία να διαπραγματευτεί με την Ρωσία
Oι Ουκρανοί φοβούνται την πλήρη κινητοποίηση και είναι δυσαρεστημένοι με τις τακτικές διακοπές ρεύματος στις πόλεις.
Οι ήττες στις μάχες κοντά στο Kharkiv έχουν επιδεινώσει την πολιτική κατάσταση στην Ουκρανία και ενδέχεται να οδηγήσουν σε ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, γράφει το ουκρανικό μέσο ενημέρωσης Strana.
«Μετά τις διογκωμένες προσδοκίες μιας επικείμενης νίκης που δημιουργήθηκαν από την ίδια την κυβέρνηση, όλο και περισσότερα ερωτήματα συσσωρεύονται στην κοινωνία και η επίθεση της Ρωσίας στην περιοχή του Kharkiv τις επιδείνωσε έντονα.
Επιπλέον, οι Ουκρανοί φοβούνται την πλήρη κινητοποίηση και είναι δυσαρεστημένοι με τις τακτικές διακοπές ρεύματος στις πόλεις.
«Οι αρχές βρίσκονται τώρα αντιμέτωπες με μια δύσκολη επιλογή : αν θα συνεχίσουν τη στρατηγική του «πολέμου φθοράς» (με κίνδυνο εξάντλησης της ίδιας της Ουκρανίας) ή θα αρχίσουν να αναζητούν επιλογές για τον τερματισμό του πολέμου όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης