Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τρόμος - Ρωσικά τανκ στις Βρυξέλλες - Ο Putin θέλει να αλλάξει τα σύνορα

Τρόμος - Ρωσικά τανκ στις Βρυξέλλες - Ο Putin θέλει να αλλάξει τα σύνορα
Δεν είναι καθόλου απίθανο το σενάριο να δούμε ρωσικά τανκ στις Βρυξέλλες υποστήριξε η υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου Hadja Lahbib
Δεν είναι καθόλου απίθανο το σενάριο να δούμε ρωσικά τανκ στις Βρυξέλλες υποστήριξε η υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου Hadja Lahbib, η οποία με αυτό το επιχείρημα προσπάθησε να δικαιολογήσει την ανάγκη αποστολής όπλων στην Ουκρανία.
«Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε την απειλή που συνιστά για εμάς η Ρωσία» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο του RTL η Lahbib, η οποία στη δημοσιογραφική ερώτηση για το εάν τα ρωσικά τανκ πρόκειται να επιτεθούν στην Ευρώπη και στο Βέλγιο, απάντησε: «Φυσικά».
Όπως είπε η Lahbib, η ρωσική ηγεσία σκοπεύει να «μετακινήσει περαιτέρω τα σύνορα» καθώς και να απειλήσει τις αξίες και τη Δημοκρατία του Βελγίου.
Ερωτηθείσα δεύτερη φορά για το εάν μια ημέρα θα μπορούσαν να εμφανιστούν στις Βρυξέλλες τα ρωσικά τανκ, η Lahbib υποστήριξε πως αυτό «δεν είναι ένα απίθανο σενάριο».
Σημειώνεται πως κατά τη συνέντευξη αυτή η Lahbib ανακοίνωσε ότι το Βέλγιο θα παραδώσει 30 μαχητικά αεροσκάφη F-16 στην Ουκρανία έως το 2028 καθώς και ότι τα πρώτα από αυτά αναμένεται να παραδοθούν εντός του 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης