Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί ξεμπροστιάζουν τις ΗΠΑ: Ακατάλληλα τα τανκς Abrams, εύκολος στόχος για ρωσικά drones – Είμαστε απροστάτευτοι

Οι Ουκρανοί ξεμπροστιάζουν τις ΗΠΑ: Ακατάλληλα τα τανκς Abrams, εύκολος στόχος για ρωσικά drones – Είμαστε απροστάτευτοι
Μέλη ουκρανικών πληρωμάτων είπε ότι τα τανκς έχουν γίνει ο «νούμερο ένα στόχος» των ρωσικών δυνάμεων
Τα ουκρανικά πληρώματα, που χρησιμοποιούν τα αμερικανικά άρματα μάχης M1 Abrams λένε ότι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στο πεδίο της μάχης, όπως μετέδωσε το CNN.
Τα πληρώματα είπαν ότι τα τανκς των 10 εκατομμυρίων δολαρίων δεν είχαν επαρκή θωράκιση έναντι σύγχρονων όπλων όπως τα drones, αποτυγχάνοντας έτσι να προστατεύσουν επαρκώς το προσωπικό από επιθέσεις.
Μέλη πληρωμάτων είπε ότι τα τανκς έχουν γίνει ο «νούμερο ένα στόχος» των ρωσικών δυνάμεων.
Είπαν επίσης ότι τα τανκς φαίνεται να έχουν τεχνικά προβλήματα.
Σημείωσαν ότι τα άρματα μάχης δεν είναι κατάλληλα για την κατάσταση της Ουκρανίας, δεδομένου ότι συνήθως η αεροπορική ισχύς και το πυροβολικό, που λείπουν από τις ουκρανικές δυνάμεις, βοηθούν στην εκκαθάριση του πεδίου της μάχης πριν προχωρήσουν τα άρματα μάχης και τα στρατεύματα.
Οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει 31 Abrams στην Ουκρανία, όπου χρησιμοποιούνται κοντά στην πρώτη γραμμή στα ανατολικά.
Το αίτημα της Ουκρανίας για τα τανκς ήταν αμφιλεγόμενο, δεδομένου ότι απαιτούν περίπλοκες αλυσίδες εφοδιασμού και συντήρηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης