Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ στην Τουρκία: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός, 8 τραυματίες κι αρκετοί εγκλωβισμένοι στα ερείπια

Σοκ στην Τουρκία: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός, 8 τραυματίες κι αρκετοί εγκλωβισμένοι στα ερείπια
Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία της κατάρρευσης του κτιρίου
(upd4) Ένας άνθρωπος ανασύρθηκε νεκρός από τα ερείπια του τετραώροφου κτιρίου που κατέρρευσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην περιοχή Κιουτσούκτσεκμετζέ (Κüçükçekmece), δυτικά  της Κωνσταντινούπολης, την Κυριακή 2/6.
Αμέσως μετά το περιστατικό, στο σημείο έσπευσαν σωστικά συνεργεία και ήδη, ανασύρθηκαν 8 τραυματίες. Από αυτούς, οι δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ξεκίνησε άμεσα επιχείρηση έρευνας και διάσωσης από σωστικά συνεργεία που έσπευσαν αμέσως μετά, αφού αναφέρθηκε ότι υπήρχαν άνθρωποι παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια.
Νωρίτερα διασώθηκαν
δύο άτομα, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες.
Όπως έκανε γνωστό ο νομάρχης Κωνστνατινούπολης, Davut Gül, πρόκειται για κτίριο που κατασκευάστηκε το 1988.
Στο ισόγειο λειτουργούσε επιχείρηση, στον πρώτο όροφο υπήρχαν γραφεία, ενώ στους δύο επάνω ορόφους κατοικούσαν οικογένειες.

τ2.JPG
Στην περιοχή βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας ,αλλά και μεγάλος αριθμός σωστικών συνεργείων της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών και Έκτακτων Καταστάσεων (AFAD) και ομάδων πρώτων βοηθειών με ασθενοφόρα.
Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία της κατάρρευσης του κτιρίου.
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ακούγονται φωνές κάτω από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης