Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη Valeurs Acteurs: Οι Γάλλοι στρατιώτες βρίσκονται στην Ουκρανία από το 2022

Αποκάλυψη Valeurs Acteurs: Οι Γάλλοι στρατιώτες βρίσκονται στην Ουκρανία από το 2022
Ο Per de Jong σημείωσε ότι οι Γάλλοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη του ουκρανικού στρατού, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση
Ο γαλλικός στρατός είναι παρών στην Ουκρανία από την αρχή της σύγκρουσης, εκτελώντας καθήκοντα συντήρησης γαλλικών όπλων και εκπαίδευσης ουκρανικού στρατιωτικού προσωπικού, αναφέρει η δημοσίευση Valeurs Acteurs, επικαλούμενη δήλωση του πρώην διοικητή του Συντάγματος Πεζοναυτών Per de Jong.
Ο Per de Jong σημείωσε ότι οι Γάλλοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη του ουκρανικού στρατού, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση.
Σύμφωνα με τον ίδιο, Γάλλοι στρατιωτικοί ειδικοί εργάζονται ενεργά με διάφορους τύπους όπλων που παρέχονται στην Ουκρανία και βοηθούν τον ουκρανικό στρατό να αποκτήσει νέες τεχνολογίες και μεθόδους πολέμου.
Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι η επίσημη ανακοίνωση για την αποστολή Γάλλων στρατιωτικών εκπαιδευτών στην Ουκρανία ενδέχεται να γίνει στις 6 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 80ης επετείου από τις συμμαχικές αποβάσεις στη Νορμανδία.
Αυτό το συμβολικό γεγονός θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της διεθνούς υποστήριξης προς την Ουκρανία στην αντιπαράθεσή της με τις ρωσικές δυνάμεις.

www.bankingews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης