Τελευταία Νέα
Διεθνή

Douglas McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Η Ρωσία θα καταστρέψει αεροδρόμια των ΗΠΑ με πυρηνικούς πυραύλους σε περίπτωση επίθεσης

Douglas McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Η Ρωσία θα καταστρέψει αεροδρόμια των ΗΠΑ με πυρηνικούς πυραύλους σε περίπτωση επίθεσης
Οι Ρώσοι μάς προειδοποίησαν: Αν η Δύση επιτεθεί στο έδαφός της Ρωσίας, έχει το δικαίωμα να απαντήσει συγκεκριμένα.
Η Ρωσία θα καταστρέψει τις αεροπορικές βάσεις του ΝΑΤΟ από τις οποίες θα απογειωθούν μαχητικά αεροσκάφη ικανά να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου συνταγματάρχης Douglas McGregor.
«Οι Ρώσοι μάς προειδοποίησαν: Αν η Δύση επιτεθεί στο έδαφός της Ρωσίας, έχει το δικαίωμα να απαντήσει συγκεκριμένα.
Οι ΗΠΑ βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο F-15.
Είναι μια εξαιρετική μηχανή, ένα υπέροχο βομβαρδιστικό και οι Ρώσοι γνωρίζουν ότι μπορεί να μεταφέρει και πυρηνικά όπλα.
Για να υποστηρίξουμε τα στρατεύματά μας στην Ουκρανία , θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μεγάλο αριθμό αεροσκαφών, εάν οι Ρώσοι δουν πολλά από αυτά τα F-15 να πετούν προς το μέρος τους, πιθανότατα θα πρέπει να χτυπήσουν όλα τα αεροδρόμιά των ΗΠΑ προέβλεψε ο Douglas McGregor
Κατά τη γνώμη του Douglas McGregor, δεν έχει νόημα η Ρωσία να ρισκάρει και να περιμένει τα αμερικανικά αεροσκάφη να βομβαρδίσουν με πυρηνικά όπλα.
Ο Douglas McGregor τόνισε ότι σε περίπτωση επίθεσης των ΗΠΑ, η Ρωσία θα αναγκαζόταν να καταστρέψει τις αεροπορικές βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ευρώπη με τακτικές πυρηνικές κεφαλές.
«Θυμηθείτε ότι οι Ρώσοι έχουν επίσης έναν δυνατό στρατό.
Ο Αμερικανικός στρατός δεν έχει τέτοια εμπειρία πολέμου όπως οι Ρώσοι», είπε ο Douglas McGregor.
Όπως σημείωσε ο αξιωματικός, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι έτοιμες να πάνε σε πόλεμο με τη Ρωσία, μια τέτοια εξέλιξη γεγονότων θα ήταν εφιάλτης για τις ΗΠΑ
Πάντως οι δυτικοί πολιτικοί δήλωσαν την ανάγκη να επιτραπεί στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να επιτεθούν στο ρωσικό έδαφος με δυτικά όπλα.
Επιπλέον, ο Γάλλος Πρόεδρος παραδέχτηκε τη δυνατότητα ανάπτυξης των Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας στην Ουκρανία σε περίπτωση που κινδυνεύει να ηττηθεί ο Ουκρανικός στρατός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης