Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διθύραμβοι Putin για τον Τούρκο Πρόεδρο: Ο Erdogan έχει κάνει σημαντικές προσπάθειες σχετικά με τη Γάζα – Υποφέρει άμαχος κόσμος στη Λωρίδα

Διθύραμβοι Putin για τον Τούρκο Πρόεδρο: Ο Erdogan έχει κάνει σημαντικές προσπάθειες σχετικά με τη Γάζα – Υποφέρει άμαχος κόσμος στη Λωρίδα
Αναγνώρισε την προσπάθειά του για να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα 
Σχετικά Άρθρα

Ο Ρώσος πρόεδρος Putin δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας Erdogan έχει κάνει σημαντικές προσπάθειες σχετικά με τη Γάζα και είπε:
«Λαμβάνοντας υπόψη το κύρος του Erdogan στην περιοχή, τον κόσμο και τον ισλαμικό κόσμο, αναμένουμε ότι η συνεισφορά του να είναι αισθητή».
Ο Putin, στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF) φιλοξένησε στελέχη από τα κορυφαία πρακτορεία ειδήσεων στο Lahta Center.
Ο Ρώσος πρόεδρος κατηγόρησε τις ΗΠΑ για τις ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα που συνεχίζονται από τις 7 Οκτωβρίου, τονίζοντας:

Πιστεύουμε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των ΗΠΑ

"Οι ΗΠΑ προσανατολίζουν τη διαδικασία λύσης.
Έχουν παραμερίσει όλα τα προηγουμένως καθιερωμένα εργαλεία για συλλογική δράση για να λύσουν αυτό το εξαιρετικά δύσκολο πρόβλημα".
«Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Γάζα δεν μοιάζει με πόλεμο, είναι σαν την πλήρη καταστροφή του άμαχου πληθυσμού», είπε ο Putin, υπογραμμίζοντας ότι ο Πρόεδρος Erdogan καταβάλλει σημαντική προσπάθεια για να λύσει το πρόβλημα.
«Γνωρίζουμε ότι ο Erdogan καταβάλλει αποτελεσματικές προσπάθειες για να λύσει αυτό το πολύ επείγον και μακροχρόνιο πρόβλημα.
Λαμβάνοντας υπόψη το κύρος του Προέδρου στην περιοχή, τον κόσμο και τον ισλαμικό κόσμο, αναμένουμε η συμβολή του να είναι αισθητή.
Από την πλευρά μας, λαμβάνοντας υπόψη τις μακροχρόνιες σχέσεις μας με το Ισραήλ, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι μπορεί να κάνει η Ρωσία για να επιλύσει αυτήν την κατάσταση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης