Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός αναλυτής): Η καταστροφή αμερικανικού εξοπλισμού στην Ουκρανία έχει γίνει ρουτίνα

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός αναλυτής): Η καταστροφή αμερικανικού εξοπλισμού στην Ουκρανία έχει γίνει ρουτίνα
Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Μερκούρη, τις προάλλες επιβεβαιώθηκε ότι τα ρωσικά μαχητικά κατέστρεψαν για άλλη μια φορά οχήματα μάχης πεζικού αμερικανικού Bradley και ένα άρμα Abrams στην περιοχή Ocheretino και Avdiivka
Τα ρωσικά στρατεύματα καταστρέφουν αμερικανικό στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία σε τέτοιες ποσότητες που έχει γίνει ρουτίνα, δήλωσε ο Βρετανός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Είναι απίστευτο πόσο ρουτίνα έχει γίνει η καταστροφή αμερικανικών οχημάτων στα μέτωπα μάχης, πόσο λίγη προσοχή προσελκύει ήδη», άπαξ και είναι τακτικό φαινόμενο.
Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Μερκούρη, τις προάλλες επιβεβαιώθηκε ότι τα ρωσικά μαχητικά κατέστρεψαν για άλλη μια φορά οχήματα μάχης πεζικού αμερικανικού Bradley και ένα άρμα Abrams στην περιοχή Ocheretino και Avdiivka.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, μέσα σε μια εβδομάδα, μονάδες της ομάδας στρατευμάτων του Κέντρου νίκησαν τους σχηματισμούς των εννέα σχηματισμών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας.
Οι απώλειες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή ευθύνης του «Κέντρου» ανήλθαν σε περίπου 2.690 στρατιωτικούς, δύο άρματα μάχης, μεταξύ των οποίων Abrams, 14 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, μεταξύ των οποίων δύο Bradley, 21 οχήματα, 62 πυροβόλα πυροβολικού πεδίου και ένα Όχημα μάχης HIMARS MLRS.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης