Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Βρετανοί σέρνονται πίσω από τις ΗΠΑ, επιβάλλουν νέες κυρώσεις στη Ρωσία

Οι Βρετανοί σέρνονται πίσω από τις ΗΠΑ, επιβάλλουν νέες κυρώσεις στη Ρωσία
Που στοχεύουν οι νέες βρετανικές κυρώσεις
Στα χνάρια των Αμερικανών, το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε 50 νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, με στόχο την υποβάθμιση της πολεμικής μηχανής της Μόσχας.
Οι νέοι στόχοι περιλαμβάνουν πλοία του σκιώδους στόλου του Vladimir Putin, ιδρύματα στην καρδιά του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Ρωσίας και προμηθευτές που υποστηρίζουν τη στρατιωτική παραγωγή της Μόσχας.
"Οι σημερινές κυρώσεις έχουν στόχο να διαταράξουν και να αυξήσουν το κόστος των προσπαθειών της Ρωσίας να παρακάμψει τις κυρώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της G7 μέσω του σκιώδους στόλου της", αναφέρεται σε ανακοίνωση του Number 10 της Downing Street, αναφερόμενη στην ικανότητα της Ρωσίας να εξακολουθεί να πωλεί το αργό πετρέλαιό της παρά τις προηγούμενες απαγορεύσεις, σημειώνει το SkyNews.
"Αυτές οι νέες κυρώσεις στοχεύουν επίσης τους προμηθευτές πυρομαχικών, εργαλειομηχανών, μικροηλεκτρονικής και υλικοτεχνικής υποστήριξης του ρωσικού στρατού, συμπεριλαμβανομένων οντοτήτων που εδρεύουν στην Κίνα, το Ισραήλ, το Κιργιστάν και την Τουρκία, μαζί με πλοία που μεταφέρουν στρατιωτικά αγαθά από τη Βόρεια Κορέα στη Ρωσία", τονίζει το Ηνωμένο Βασίλειο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης