Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απανωτές ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τον Λίβανο προς το βόρειο Ισραήλ – Έπληξαν θέσεις, χωρίς νεκρούς

Απανωτές ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τον Λίβανο προς το βόρειο Ισραήλ – Έπληξαν θέσεις, χωρίς νεκρούς

Ο ισραηλινός στρατός στρέφει την προσοχή του προς τον Λίβανο

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται ο πόλεμος ακατάπαυστα.
Το Ισραήλ ανέφερε την εκτόξευση οκτώ πυραύλων από τον Λίβανο με στόχο τη βόρεια περιοχή, η οποία προκάλεσε πυρκαγιά, αλλά δεν είχε θύματα, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.
Η ισραηλινή δημόσια ραδιοτηλεόραση ανέφερε ότι «δύο αντιαρματικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο προς τον οικισμό Αβιβίμ χωρίς να προκληθούν θύματα.
Ωστόσο, οι πύραυλοι προκάλεσαν φωτιά στην περιοχή».
Αφού ηχούσαν οι σειρήνες στον οικισμό Kiryat Shmona στα βόρεια, εντοπίστηκε πύραυλος να προσγειώνεται σε ανοιχτή περιοχή έξω από την πόλη, τόνισε η ίδια πηγή.
Πέντε αντιαρματικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν επίσης στον οικισμό Metulla, αλλά προσγειώθηκαν σε ανοιχτούς χώρους, πρόσθεσε.
Δεν αναφέρθηκαν θύματα, ωστόσο, οι προσπάθειες για την κατάσβεση των πυρκαγιών συνεχίζονται από την Πέμπτη (13/6/2024), αναφέρθηκε.
Ο ισραηλινός στρατός πρότεινε την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του επίθεσης στη νότια Γάζα στη Rafah και τον επαναπροσανατολισμό των προσπαθειών του προς μια νέα επίθεση στο νότιο Λίβανο.
Το Ισραηλινό Channel 12 μετέδωσε ότι «η Βόρεια Διοίκηση του ισραηλινού στρατού εστιάζει σε στόχους που θα μειώσουν τις επιθετικές δυνατότητες της Hezbollah».
«Ωστόσο, ο στρατός συνιστά σε αυτό το στάδιο να στραφεί η προσοχή στο βορρά, δηλαδή να τερματιστεί η επιχείρηση στη Rafah όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να μεταφερθεί στον Λίβανο», πρόσθεσε το κανάλι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης