Τελευταία Νέα
Διεθνή

Chey Bowes (Ιρλανδός Δημοσιογράφος): Η χρήση της Ρωσικής βόμβας FAB-3000 είναι άσχημο νέο για τον Ουκρανικό στρατό

Chey Bowes (Ιρλανδός Δημοσιογράφος): Η χρήση της Ρωσικής βόμβας FAB-3000 είναι άσχημο νέο για τον Ουκρανικό στρατό
Η τεράστια, θανατηφόρα καταστροφική δύναμη τριών τόνων εκρηκτικών κονιορτοποιεί εντελώς τρία κτίρια
Η χρήση της βόμβας ολίσθησης FAB-3000 από τον ρωσικό στρατό στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας θα είναι άσχημα νέα για τις ουκρανικές δυνάμεις, γράφει ο Ιρλανδός δημοσιογράφος Chey Bowes.
Η τεράστια, θανατηφόρα καταστροφική δύναμη τριών τόνων εκρηκτικών κονιορτοποιεί εντελώς τρία κτίρια.
Αυτό είναι πολύ άσχημα νέα για τα ουκρανικά στρατεύματα» τόνισε ο Chey Bowes, σχολιάζοντας την πρώτη χρήση τέτοιων όπλων σε εμπόλεμη ζώνη στην Ουκρανία.
Τον Μάρτιο, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την έναρξη μαζικής παραγωγής εναέριων βομβών υψηλής εκρηκτικότητας FAB-3000 τριών τόνων.
Όπως είπε ο Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Alexey Leonkov, η εναέρια βόμβα τριών τόνων έχει τέτοια καταστροφική δύναμη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εισβάλει σε ιδιαίτερα οχυρωμένες περιοχές, επιπλέον, οι νέες τεχνολογίες θα τη μετατρέψουν πρακτικά σε όπλο υψηλής ακρίβειας.
Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις χρησιμοποιούν ενεργά εναέριες βόμβες εξοπλισμένες με καθολικές μονάδες σχεδιασμού και διόρθωσης (UMPC) στη Ουκρανία.
Τα μαχητικά αεροσκάφη μπόρεσαν να χτυπήσουν οχυρωμένες περιοχές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων χωρίς να εκτεθούν σε πυρά από εχθρικά αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης