Τελευταία Νέα
Διεθνή

Με το που έφτασαν ... καταστράφηκαν οι δυτικοί πύραυλοι στην Ουκρανία - Χτύπημα ματ από τον ρωσικό στρατό

Με το που έφτασαν ... καταστράφηκαν οι δυτικοί πύραυλοι στην Ουκρανία - Χτύπημα ματ από τον ρωσικό στρατό
Βαριές απώλειες για τους Ουκρανούς τα τελευταία 24ωρα - Χτυπήθηκαν κρίσιμες εγκαταστάσεις
Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις έπληξαν ένα στρατηγικό κέντρο υλικοτεχνικής υποστήριξης των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων με πολλαπλά χτυπήματα τις τελευταίες 24 ώρες, όπου ήταν αποθηκευμένοι πύραυλοι που απέστειλε η Δύση, ανέφερε τη Δευτέρα 24/6 το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Η επιχειρησιακή-τακτική αεροπορία, τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, τα πυραυλικά στρατεύματα και οι μονάδες πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχουν βάλει στο στόχαστρο μια μεγάλη και κομβική εγκατάσταση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων», αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση.
«Αυτό το κέντρο χρησιμοποιήθηκε για τη συσσώρευση, αποθήκευση και αναδιανομή όπλων, συμπεριλαμβανομένων των πυραυλικών συστημάτων που παρείχαν οι δυτικές χώρες στο καθεστώς του Κιέβου», συμπληρώνεται.
«Επιπλέον, έχουμε στοχεύσει συγκεντρώσεις εχθρικού προσωπικού και στρατιωτικού εξοπλισμού σε 112 περιοχές», καταλήγει.

Βαριές απώλειες για τους Ουκρανούς τα τελευταία 24ωρα

Επισηαμαίνεται ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν έως και 610 στρατιώτες μετά από μάχες με τη ρωσική ομάδα δυνάμεων Γιουγκ τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς και «ένα άρμα μάχης, ένα αμερικανικό τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού M113, τέσσερα οχήματα - μεταξύ άλλων απωλειών σε μάχες με τη Νότια Στρατιά», πρόσθεσε το υπουργείο.
Η ομάδα μάχης Tsentr απέκρουσε πέντε αντεπιθέσεις από ουκρανικά στρατεύματα και το Κίεβο έχει χάσει έως και 430 στρατιώτες, ενώ η ομάδα μάχης Vostok απέκρουσε μία άλλη αντεπίθεση, με αποτέλεσμα η Ουκρανία έχει χάσει πάνω από 140 στρατιώτες.
Η Ουκρανία έχασε επίσης έως και 480 στρατιώτες σε μάχες με την ομάδα Zapad των ρωσικών δυνάμεων, ανέφερε το υπουργείο, προσθέτοντας ότι η βόρεια ομάδα δυνάμεων της Ρωσίας συγκρούστηκε με τα ουκρανικά στρατεύματα στην περιοχή του Χάρκοβο και το Κίεβο έχει χάσει έως και 220 στρατιώτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης