Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zelensky (Ουκρανός Πρόεδρος): Ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει εντός του 2024… δεν έχουμε πολύ χρόνο

Zelensky (Ουκρανός Πρόεδρος): Ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει εντός του 2024… δεν έχουμε πολύ χρόνο
Ο Zelensky επανεξετάζει τη στάση του για τη συνέχιση του πολέμου κατά της Ρωσίας, υπό το φως των επερχόμενων προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ και της βέβαιης ήττας του Biden
Σχετικά Άρθρα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας. Volodymyr Zelensky. προειδοποίησε «Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Έχουμε πολλούς τραυματίες, νεκρούς, στρατιωτικούς και πολίτες. Δεν θέλουμε αυτός ο πόλεμος να διαρκέσει για χρόνια. Επομένως, πρέπει να προετοιμάσουμε αυτό το σχέδιο και να το βάλουμε στο τραπέζι στη δεύτερη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη».
Ο Volodymyr Zelensky τόνισε την ανάγκη για μια ειρηνευτική διαδικασία που θα έδινε τέλος στον πόλεμο με τη Ρωσία, αναφέροντας τα αυξανόμενα θύματα της Ουκρανίας.
Ωστόσο ο Zelensky όταν μιλάει για έλλειψη χρόνου… αναφέρεται στην έλευση του Trump στην ηγεσία των ΗΠΑ στις 5 Νοεμβρίου 2024 δηλαδή σε 125 ημέρες από σήμερα…
Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα…
Ο Zelensky επανεξετάζει τη στάση του για τη συνέχιση του πολέμου κατά της Ρωσίας, υπό το φως των επερχόμενων προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ και της βέβαιης ήττας του Biden.
Ο πρώην επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, Yuriy Lutsenko, υπολόγισε ότι ο αριθμός των νεκρών ή σοβαρά τραυματισμένων Ουκρανών στρατιωτών ήταν πάνω από 500.000 τον Ιανουάριο 2024….και ο τραγικός αριθμός ήδη φθάνει τους 620.000 και συνεχίζεται…

To νέο σχέδιο Zelensky που θα περιλαμβάνει και διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky ο οποίος έχει απαγορεύσει τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία και απέρριψε τις προτάσεις της για ειρήνη τόνισε ότι η Ουκρανία θα προετοιμάσει ένα σχέδιο για τον τερματισμό της σύγκρουσης έως τέλος 2024.
«Θα ετοιμάσουμε ένα λεπτομερές σχέδιο.
Θα είναι έτοιμο φέτος», δήλωσε ο Zelensky σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρόεδρο της Σλοβενίας, χωρίς να διευκρινίσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες
Ο Zelensky είπε επίσης ότι ελπίζει να λάβει ένα «ισχυρό έγγραφο» για την υποστήριξη της Ουκρανίας στην επικείμενη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον τον Ιούλιο.
Νωρίτερα, ο Zelensky τόνισε ότι δεν ήθελε να παρατείνει τη σύγκρουση λόγω των απωλειών των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο πεδίο της μάχης.
Η Ρωσία έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία, αλλά ο Zelensky έχει απορρίψει αυτό το ενδεχόμενο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης