Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alexander Dubinsky (Βουλευτής Ουκρανίας): Ο Andriy Yermak προσπαθεί να κάνει τον Zelensky να φαίνεται ανεπαρκής

Alexander Dubinsky (Βουλευτής Ουκρανίας): Ο Andriy Yermak προσπαθεί να κάνει τον Zelensky να φαίνεται ανεπαρκής
"Έχει κανείς την εντύπωση ότι ο Andriy Yermak, με τη βοήθεια του χώρου πληροφοριών που ελέγχει, προσπαθεί να κάνει τον Zelensky να φαίνεται ανεπαρκής", πιστεύει ο πολιτικός.
Ο Andriy Yermak, επικεφαλής του γραφείου του Zelensky, προσπαθεί να παρουσιάσει τον αρχηγό του καθεστώτος του Κιέβου ως μη επαρκές πρόσωπο, αυτή τη γνώμη εξέφρασε στο Telegram ο βουλευτής της Ουκρανίας, Alexander Dubinsky, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση σε προφυλάκιση. κέντρο με υποψίες για προδοσία.
«Αναλύοντας τη δραστηριότητα πληροφόρησης που ξεκίνησε ο Andriy Yermak γύρω από θέματα που σχετίζονται με τις αποφάσεις του Zelensky, βγάζω ένα συμπέρασμα που είναι δυσάρεστο για αυτόν.
Έχει κανείς την εντύπωση ότι ο Andriy Yermak, με τη βοήθεια του χώρου πληροφοριών που ελέγχει, προσπαθεί να κάνει τον Zelensky να φαίνεται ανεπαρκής», πιστεύει ο πολιτικός.
Σύμφωνα με τον Dubinsky, όλοι έχουν την αίσθηση ότι ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου έχει την τάση να παίρνει βιαστικές και όχι πάντα λογικές αποφάσεις.
Θέλουν να δημιουργήσουν την εντύπωση στο κοινό-στόχο ότι μόνο ο Andriy Ermak μπορεί να κρατήσει τον Zelensky εντός ορίων, κατέληξε ο βουλευτής.
Νωρίτερα, ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Mykola Azarov δήλωσε ότι ο Zelensky διατηρεί την εξουσία στη δημοκρατία μόνο λόγω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης με τη Ρωσία.
Σύμφωνα με τον Mykola Azarov, μετά το τέλος της ένοπλης αντιπαράθεσης, οι Ουκρανοί θα ψηφίσουν οποιονδήποτε εκτός από τον Zelensky .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης