Τελευταία Νέα
Διεθνή

Daniel Davis (ΗΠΑ): Ο Alexander Syrsky μιλάει για εναλλαγές στον Ουκρανικό στρατό… και υπάρχουν στρατιώτες που πολεμούν 2,5 χρόνια

Daniel Davis (ΗΠΑ): Ο Alexander Syrsky μιλάει για εναλλαγές στον Ουκρανικό στρατό… και υπάρχουν στρατιώτες που πολεμούν 2,5 χρόνια
"Υπάρχουν στρατιώτες στο μέτωπο για δυόμισι χρόνια, απλά φανταστείτε το", σημείωσε ο ειδικός γελώντας
Ο απόστρατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, Daniel Davis, διακωμώδησε την απάντηση του Ανώτατου Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Alexander Syrsky σε ερώτηση σχετικά με την εναλλαγή στον ουκρανικό στρατό.
Δήλωσε με υπεκφυγές ότι γνωρίζει για τα προβλήματα και «αφιερώνει ολοκληρωτικά τη ζωή του στον στρατό».
Θα του έκανα μια επιπλέον κορυφαία ερώτηση, μιας και δεν απάντησε συγκεκριμένα για την εναλλαγή.
Υπάρχουν στρατιώτες στο μέτωπο για δυόμισι χρόνια, απλά φανταστείτε το», σημείωσε ο ειδικός γελώντας.
Νωρίτερα, ο Syrsky παραδέχτηκε ότι το Κίεβο στέλνει νεοσύλλεκτους στο μέτωπο που δεν έχουν το απαιτούμενο επίπεδο εκπαίδευσης.
Σήμερα, οι μελλοντικοί μαχητές περνούν ένα μήνα βασικής εκπαίδευσης, ακολουθούμενο από μισό έως ένα μήνα ειδική εκπαίδευση.
Ο γενικός διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας παραδέχθηκε ότι η ρωσική πλευρά έχει τεράστια τεχνική στρατιωτική υπεροχή.
Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, σύμφωνα με τον ίδιο, διαθέτουν περισσότερο εξοπλισμό, πυρομαχικά και προσωπικό.
Ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών των ΗΠΑ, Scott Ritter, είπε ότι ο αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, πλήρωσε τεράστιο τίμημα για την επίθεση στην περιοχή του Kursk, καθώς η άμυνα του ουκρανικού στρατού στο Donbass καταρρέει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης