Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Ο επικεφαλής της Σεβαστούπολης προειδοποίησε τους κατοίκους για μεγάλης κλίμακας στρατιωτικές ασκήσεις

Ρωσία: Ο επικεφαλής της Σεβαστούπολης προειδοποίησε τους κατοίκους για μεγάλης κλίμακας στρατιωτικές ασκήσεις
Κάλεσε τους κατοίκους να μην πανικοβληθούν αν δουν στρατιωτικό προσωπικό με όπλα, οδοφράγματα και συσσωρεύσεις στρατιωτικού εξοπλισμού
Οι κάτοικοι της Σεβαστούπολης ειδοποιήθηκαν για μεγάλης κλίμακας στρατιωτικές ασκήσεις και οδοφράγματα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κυβερνήτης Mikhail Razvozhaev στο κανάλι του στο Telegram.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ρωσικής πόλης, η προγραμματισμένη άσκηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 14:00 στην περιοχή της ακτογραμμής στη βόρεια πλευρά.
«Ο σκοπός αυτής της μεγάλης κλίμακας εκπαίδευσης είναι η εξάσκηση στην αντιμετώπιση της διείσδυσης των εχθρικών ομάδων σαμποτάζ», έγραψε ο Razvozhaev.
Ο κυβερνήτης της Σεβαστούπολης διευκρίνισε ότι στις ασκήσεις υπάρξει ειδικός εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένων αεροπλάνων και ελικοπτέρων. Κάλεσε τους κατοίκους να μην πανικοβληθούν αν δουν στρατιωτικό προσωπικό με όπλα, οδοφράγματα και συσσωρεύσεις στρατιωτικού εξοπλισμού.
«Οι ασκήσεις θα διεξαχθούν σε συμμόρφωση με όλα τα μέτρα ασφαλείας και θα ελέγχονται πλήρως από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου μας», διαβεβαίωσε ο Razvozhaev.
Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, η φρεγάτα του Βόρειου Στόλου Admiral Golovko κατέστρεψε ένα επιθετικό drone στη Θάλασσα Μπάρεντς χρησιμοποιώντας το αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα Poliment-Redut.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης