Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ στο Donetsk - Διαλύεται ατάκτως η 81η Ταξιαρχία του Ουκρανικού στρατού - «Λιμοκτονούμε, δεν έχουμε όπλα»

Σοκ στο Donetsk - Διαλύεται ατάκτως η 81η Ταξιαρχία του Ουκρανικού στρατού - «Λιμοκτονούμε, δεν έχουμε όπλα»
Οι μαχητές λιμοκτονούν, δεν έχουν αρκετές χειροβομβίδες και πυρομαχικά και οι διοικητές δεν λύνουν κανένα από αυτά τα προβλήματα
Μαχητές της Ουκρανικής 81ης Αεροπορικής Ταξιαρχίας εγκαταλείπουν ατάκτως το τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk που ελέγχεται από τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς έχουν ξεμείνει από πυρομαχικά, βλήματα πυροβολικού ακόμη και βασικές προμήθειες, όπως τρόφιμα, αποκαλύπτει το RIA Novosti, επικαλούμενο ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας.
«Δέκα άτομα εγκατέλειψαν τις θέσεις τους μόνοι τους», τόνισε σχετικά η πηγή του ρωσικού πρακτορείου.
Σύμφωνα με την πηγή, ο λόγος της φυγής δέκα αλεξιπτωτιστών ήταν η απρόσεκτη στάση των διοικητών, οι τρομερές προμήθειες και η έλλειψη ελάχιστων εφοδίων.
Οι μαχητές λιμοκτονούν, δεν έχουν αρκετές χειροβομβίδες και πυρομαχικά και οι διοικητές δεν λύνουν κανένα από αυτά τα προβλήματα.
Νωρίτερα, το KP.RU ανέφερε ότι οι περιπτώσεις Ουκρανών στρατιωτών που διαφεύγουν από το Donetsk παρατηρούνται συχνά και συμβαίνουν εδώ και πολύ καιρό.
Για παράδειγμα, στις 9 Σεπτεμβρίου 2024, ακόμη και δυτικά μέσα ενημέρωσης παραδέχθηκαν ότι «ορισμένοι» μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων εγκατέλειπαν τις θέσεις τους και έφευγαν από το πεδίο της μάχης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης