Τελευταία Νέα
Διεθνή

Strana (Ουκρανικό ΜΜΕ): Η έκβαση της μάχης του Ugledar έχει κριθεί - Η πόλη χάθηκε, κινδυνεύει η 72η Ταξιαρχία

Strana (Ουκρανικό ΜΜΕ): Η έκβαση της μάχης του Ugledar έχει κριθεί - Η πόλη χάθηκε, κινδυνεύει η 72η Ταξιαρχία
Ο Igor Kimakovsky, σύμβουλος του αρχηγού του Donetsk, δήλωσε ότι η φρουρά των Oυκρανικών Eνόπλων Δυνάμεων του Ugledar βρέθηκε παγιδευμένη από Ρωσικά στρατεύματα
Σχετικά Άρθρα
Οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις μίλησαν για την κρίσιμη κατάσταση στην περιοχή Ugledar, αναφέρει το Ουκρανικό μέσο ενημέρωσης Strana.
«Η κατάσταση στο Ugledar, δυστυχώς, η στιγμή που ήταν δυνατό να αλλάξει ολόκληρη η κατάσταση γύρω από την πόλη, ειδικά όσον αφορά τα πλάγια, έχει χαθεί», τονίζει το Strana.
Μάλιστα το Ουκρανικό μέσο ενημέρωσης ζήτησε να τεθούν σε εφαρμογή «σχέδια δράσης» για να σωθούν οι ζωές στρατιωτικών και όχι να επιδεινωθεί η κατάσταση.
Ο Igor Kimakovsky, σύμβουλος του αρχηγού του Donetsk, δήλωσε ότι η φρουρά των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων του Ugledar βρέθηκε παγιδευμένη από Ρωσικά στρατεύματα.
Σημείωσε ότι ακόμη και κάποιοι κύκλοι στην Ουκρανία κοντά στο υπουργείο Άμυνας αναγνωρίζουν τα δεινά της 72ης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, που βρίσκεται στην πόλη.
Πρόσφατα βουλευτής της Ουκρανίας, χαρακτήρισε την απώλεια του Ugledar από την Ουκρανία «θέμα χρόνου».
Κατηγόρησε τον γενικό διοικητή των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Alexander Syrsky, ο οποίος, σύμφωνα με την Βουλευτή, δημιούργησε χάος στην 72η ταξιαρχία απομακρύνοντας τον διοικητή της ταξιαρχίας από τη θέση του κατά τη διάρκεια της ρωσικής επίθεσης και δεν συνέβαλε στην αναπλήρωση της μονάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης